Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (582)

m.sheila 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepokrytě dávám plný počet. Je to sice blbost, ale na to, že už mi není těch cílených patnáct, jsem se vážně dost často nahlas smála. Což se mi zas tak běžně nestává. Nevěřila bych, že mě něco tak pitomýho může tak bavit :-) ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo dobrý. Sice nemám ráda parodie a 1. a 2. díl byly strašné,ale tohle mě bavilo. Není to nějaká super komedie,ale místy hodně vtipná a hlavně fajn herci potěší. Za mě určitě Leslie Nielsen a především Charile Sheen. Ano některé scénky byly samozřejmě opět trapné,ale některé vydařené. Hlavně to nestojí na debilních perverznostech,ale snaží se to o normální humor,což je jen dobře. Scénky s mimozemšťany mě rozsekaly. :) ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Pomerne lepšie ako prvá a druhá časť. Pár krát som sa dokonca aj zasmial, čo je že vraj účelom týchto filmov. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Leslie jak masakruje mrzáky je boží. Mimozemský pozdrav kopání do koulí by si zasloužili dnnešní multikulturní blbečkové. dávám pořád 5. ()

snake 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem se celkem smál, chvílemi jsem se šíleně smál, chvílemi jsem se nudil, chvílemi jsem si řikal co to je za trapnost! Není co dodat. O hereckých výkonech nelze mluvit! Takže mírný nadprůměr, alespoň v komediálním žánru. Aspoň zato, že to dopadlo lépe než v případě úděsné, nechutné dvojky. ()

dawydx 

všechny recenze uživatele

Po odpudivě ubohém druhém dílu byl na režisérské stoličce K.I. Wayans nahrazen Davidem Zuckerem. Tím legendárním Davidem Zuckerem, tvůrcem legend typu PŘIPOUTEJTE SE PROSÍM a BLÁZNIVÁ STŘELA 1,2. Tento tah byl rozhodně královskou volbou, protože Zucker dokázal třetím dílem Scary Movie série navrátit parodiím jejich ztracený lesk. Parádně uhozené situace, hláškování až na půdu a Leslie Nielsen jako americký prezident...člověku stačí ke štěstí opravdu málo. ()

deep 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně místama je dost vtipný a oproti shitoidní dvojce to je pořádnej skok do předu, ale když si vzpomenu na bláznivý střely... ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

U parodie na 8 mile jsem se opravdu od srdce zasmál :), ta neměla chybu. Více se mi líbila Scary Movie 1, dvojka byla hrozná. Trojka je zase krok kupředu. Parodie jsou něco, co člověk nemusí vidět dvakrát, je to jako vtip, podruhé se mu už taky nesmějete tak, jako poprvé... ()

Wovo 

všechny recenze uživatele

Ano, všichni učení a filmy rozebírající stav duše hodnotící kritici mě tímto zavrhli. Tento film mi však opětovně přínáší záchvaty smíchu, byť stačí jen vzpomenout si na jednu z milionu hlášek, které ve filmu padnou. Ano, právě teď výše zmínění kritici píší stížnost POMOvi, komu to dovolil psát sem komentáře. Chápu, že někomu může Scary Movie 3 připadat nezábavné, ba trapné, ale všichni jsme snad byli puberťáci a smáli se všelijakým blbostem. Dovolte mi prosím se touto (možná chabou) výmluvou ospravedlnit a začít se znovu naplno smát, protože "padesáti černochům dneska poldové natrhli prdel, ale svět se zblázní kvůli jedný bělošce, co zahučela do díry." ()

Dub-C 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle jsem se chlamal az jsem brecel. celych 80minut tam jsou super vtipy.Asi nejlepsi komedie roku 2003 ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Po mizernej dvojke je trojka o dosť lepšia, ale o nejakom zázraku samozrejme nemôže byť ani reči. Každopádne zopár vtipných hlášok či scénok sa tu našlo - najviac som sa zasmial na oživovaní mŕtvoly na pohrebe :D Naopak paródia na 8 Mile bola oničom. ()

Larry12 

všechny recenze uživatele

Prostě si nemůžu pomoct, ale já se smál snad každých pět minut a to je pro mě při sledování komedií to hlavní. Jelikož jsem ještě "teen" tak mě a mých 29 spolužáků prostě tady ty fekální parodie baví. A já Scary Movie prostě žeru. ()

Christine161 

všechny recenze uživatele

Pro mě úžasná parodie, sice tam byly chyby a kde ne, že, ale tenhle film si můžu pustit kdykoliv, zvedne mi náladu! Samozřejmě jednou z věcí, které se mi na tom filmu libí jsou hlášky! Je jich spoustu.. Smála jsem se celý film, hodně lidem se to zdá spíš trapný a blbý, ale každý má rád jiný žánr a chápe jiný humor, že tenhle nemá smysl a že je to pro hlupáky, na jednu stranu ano, ale někdy je potřeba takového humoru na uvolnění atmosféry! :-) ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než jednička a dvojka... Viděno několikrát, nejvíc jsem se smál poprvé... Scéna kde se Anthony Anderson se Simonem Rexem snaží oživit mrtvolu v rakvi mně rozsekala tak, že jsem smíchy nemohl dýchat... Já sem prostě podobně prdlej jako postavy ze Scary Movie... A v parodiích mám opravdu rád kombinaci polotrapných vtipů, fekálního humoru a pěkných holek... ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Myslím že největší pecka ze série, vtipy jsou sice občas dětinské, ale tak to má být. 4 hvězdy si to zaslouží ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

O čosi lepšie než ctení predchodcovia, zopár dobrých scén ("nemáš mně rád proto, že jsem černej!), no stále to nie je to pravé orechové, nemá to ani na priemer. Keby režisér mohol a chcel, hádam by z nápadu vytrieskal ešte viac, takto je to iba podpriemerná popcornová záležitosť. ()

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama