Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (582)

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilá parodie, především na filmy Znamení a Kruh. Charlie Sheen jako alterego Mela Gibsona je opravdu zábavný. Po naprosto trapné dvojce je trojka příjemným překvapením. ()

Naked_Snake 

všechny recenze uživatele

Podle mě jediný kvalitní díl scary movie. Konečně vynechali přehršle sexuální a zhulenecké tématiky která byla v předešlích dílech. Namísto toho kvalitně zparodovali pár známých filmů a gegy měli hlubší pointu. ()

z17 

všechny recenze uživatele

Trojka sice uz nie je to, co jednotka a dvojka... Ale je urcite lepsia, osobne sa mi paci najviac zo vsetkych casti Scary Movie. Najlepsie obsadenie (Sheen a Nielsen to boli uzasne ozdoby). Narozdiel od predchadzajucich casti, toto aspon priblizne malo hlavu a patu. Velmi dobre som sa bavil a davam plne hodnotenie. ()

mrShot 

všechny recenze uživatele

Jediné dobré scary movie.. a dobré je veľmi slabé slovo. Od prvej scény, kedy sa objaví charlie sheen až po konečnú sa zakaždým neuveriteľne rehním. Osobné guilty pleasure, na ktoré nedám dopustiť :) 110% ()

HowHighest 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasná věc. Chápu, že se to někomu nemusí líbit a ani nelíbí, což je naprosto v pořádku, ale i tak si myslím, že by bylo dobré si uvědomit co vlastně hodnotíme. Když půjdu na operu, tak bych bych jí pak mohl taky hodnotit slovy: hrozný, pořád tam někdo zpíval a vůbec jim nebylo rozumět, ty kostýmy taky hrůza, atd. Zkrátka toto je pro mně naprosto brilantní parodie, která nemá chybu. ()

ronaldmekdon 

všechny recenze uživatele

Děkuji vám, vaše láska zlomila kletbu a já už nemusím vraždit. ~ Fakt?! ~ Ne, jenom si z vás dělám prdel! .. Když se nad tím zpětně zamyslím a vytěsním všechnu nostalgii dětských let, není to zas až tak vtipný, jak se tváří. Vlastně se kdysi projevila moje hororová budoucnost (hehe) a film jsem měla ráda jen kvůli pasáži s holčičkou ze studny. Jo, to bylo tenkrát, jak jsem se pak bála jet sama výtahem, natož vlézt potmě do koupelny (co kdyby byla v odpadu, žejo). Veškeří mimozemšťané, prezidenti a rappeři pro mě byli vždy jen taková nezáživná kulturní vložka, asi jako když koukáte na Televarieté a nastoupí balet České televize.. No nic. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl prostě zbožňuju. Nejlepší je, když si to pustim po nějakym fakt děsnym hororu a zrovna se trefim do Scarýčka, který ten danej horor paroduje. Klasika :) ()

mufy001 

všechny recenze uživatele

Tak jako parodie dost dobrý!nLepší než 1 i 2 dohromady. Psi se chovají divně, nebo: oh vaše láska zrušila kletbu... ne dělám si prdel! :-D! 6/10 ()

Method76 

všechny recenze uživatele

!!!Vadí ti, že jsem černej!!! :D. Jeden z nejlepších dílů SM,který je tak dobře zvládnutý a každá pasáž má i něco do sebe prostě mega prdel :) ()

eff94 

všechny recenze uživatele

můj naprosto nejoblíbenější díl ze všech 5, které jsem viděla(některé, přiznávám i několikrát :D)... ty hlášky jsou už dnes pro mne a pro moje kamarády klasika, byl to takový film mojí puberty:) oproti dvojce to není naštěstí vůbec nechutné, parodie povedené a jsem ráda že tu byl i Charlie Sheen a Simon Rex:) určitě doporučuji všem, kteří se chtějí pobavit... ps: já jsem většinu těch filmů, které SM3 paroduje předtím, než jsem viděla Scary Movie 3 neviděla a vůbec mi to nevadilo:) ()

damapo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle rozhodně koukatelné je a pokud jste schopni bavit se i humorem tohoto stylu, je to velice dobrá volba. Vrchol Scary Movie série, snad jediný díl, na který se někdy podívám i znovu. Poprvé jsem se válel smíchy na zemi. ()

Jirik95 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série scary movie. Děj je velmi dobrý, což musí uznat snad každý, že je velmi těžké vytvořit parodii s tak kvalitním dějem jako má právě tato. Ve filmu se opět vystřídá veliké množství skvělý herců jako jsou např. Charlie Sheen, Anna Faris, Queen Latifah a nebo Leslie Nielsen jako prezident a další... Film mi velice pobavil a rád se na něj kdykoliv podívám. Hodnotím 4* jako velmi dobře zpracovanou parodii. ()

Milabusek 

všechny recenze uživatele

No musím uznat že todle je asi nejlepší díl celé serie pomněvadž srandy tam bylo dost a hlášek taky takže 4 * a jestly mi bude chtít do toho někdo kecat tak ať to ani nezkouší. ()

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama