Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (582)

Eliott 

všechny recenze uživatele

asi nejlepší díl scary movie a jedna z nejlepších parodií co jsem viděl, i když na bláznivé střely z daleka nemají. Opět nejlépe hodnotím Leslie Nielsena. 75% ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No asi nejlsabší Scary movie ze všech, i když za dvoujkou, která se taky nic moc nevyvedla, moc nezaostává. Především se totálně změnil styl filmu, už to není přímočaré, jednotuše účinné, ale moc nuceně filmové. Navíc vtipnost, nebo alespoň ta buranská vtipnost se vytratila kamsi do nenávratna. Tradiční nechuťárničky na jídlním lístku fanoušků této parodie vystřídalo luxusní ragú v podobě lecky přehrávaných vtipů. A parodie na 8 mile mi nepřišla snad vůbec vtipná. Váhám mezi jednou a dvěma, ale občas jsem nahodil křečovitý úsměv, takže to se dvěma risknu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe paródia, kde nelietajú hovna a ľudia po sebe negrcajú. Aj scénka s pohrebom, ktorej som sa mimochodom obával, je celkom dobre stráviteľná. Len keď si tvorcovia vyberali, čo vlastne budú parodovať tak mali zoznam asi iba piatich filmov. Trošku invencie by nezaškodilo páni. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pořád stejně retardované cosi. A nepomohly tomu ani blondýny, ani Charlie Sheen, ani Leslie Nielsen. A Camryn Manheim taky mívá lepší chvilky. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zuckero-Proftoviny mi chybí. Sice je to ten nejubožejší styl humoru, ale nasměju se více než u většiny moderních komedií.. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 48 000 000 $ Otvárací Víkend: 48 113 770 $ (v 3 505 Kinách) Tržby USA: 110 003 217 $ Tržby ČR: 356 319 $ Tržby Celosvetovo: 220 673217 $ Zmena režiséra bola nevyhnutná,je tu oveľa viacej (fungujúcich)fórov.Charlie tomu dodal viacej zábavnosti,jednoznačne najlepší diel Scary filmov a aj tak to je len jemne nad priemerom. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo zřejmě potřeboval vyprázdnit své neklidné tlusté střevo, překvapivě se ovšem na režisérské křeslo posadil slavný David Zucker, který vystřídal bratry Wayanse. To, že děj tak nějak chybí a že herci tak nějak nehrají, jsme si už zvykli, horší je to s tím, že ani vtipy tentokrát moc nefungují. Prostě jen surově a zběsile nutí diváka, aby z něj vypadla nějaká ta reakce. A ta docela často nepřichází. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

V tomto žánri (paródie miešané s nechutným tínedžerským humorom) je pre mňa séria Scary Movie stále ešte najlepším výplachom mozgu - a ten predsa tiež občas potrebuje vypláchnuť. Tosim sa pýta, kam sa podeli inteligentné paródie? Tiež mám pocit, že sa už nejakú dobu nenakrúcajú... ale ako náhradu som prijala aj neinteligentné, zato bláznivé Scary Movie :-) Tie inteligentné paródie koniec-koncov nezmizli z povrchu zemského - všetci ich máme v archíve a môžeme si ich pozrieť znova, pretože dobré filmy nestárnu. Teším sa na štvorku. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie 3" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je celá táto séria skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre ojebákovaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to ani zdaleka není ono, je vidět, že se za kameru postavil člověk, který kdysi věděl, co je humor, a věděl, jak se dělají parodie. To ale neznamená, že je tenhle film nějak úžasný. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie má něco do sebe. A nejen proto, že se režie ujal David Zucker a v hlavní a ve vedlejší roli se objevili dva herci, pro které, zvláště pak pro toho druhého, je parodie takřka synonymem. I když, když se nad tím tak zamyslím, jsou to vlastně jediné důvody. Film obsahuje skutečně velké množství opravdu kvalitních fórů, bohužel ale stejnou dávku těch trapných a přeci jenom Zucker by se mohl zmoci navíc. To, že parodie je mrtvý žánr, je smutný fakt, se kterým neudělá nikdo z nás nic a to, že ani jejich zakladatel už to neumí tak bravurně jako dřív, dává najevo, že parodie Ježíše Krista netrumfne a mrtvou zůstane už navždy, škoda... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Třetí díl této série je opět díky několika velmi vtipným scénám koukatelný. Opět má tento film silná i slabá místa, ale to tak u parodií bývá. Ale spíše jsem se podivil, kolik filmů najednou zde lze zparodovat. Prostě i napotřetí je to průměrná podívaná, u které se člověk solidně pobaví. Takže i tentokrát uděluji tři hvězdičky, protože jsem se prostě a jednoduše velmi bavil, a o to u parodií jde. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Oproti dvoum předešlým dílům je tento díl skvostný.Máme tu závan HODNĚ staré školy,ale tu já vždycky miloval(Zucker je prostě bůh).Z pomyslné herecké rakve byli vykopány taková esa jako Charlie Sheen,Leslie Nielsen a pamela Andersonnn a na plátně to jimi jen jiskří.Pobavil mě hlavně Sheen,který Gibsona nádherně parodoval.Dobré i parodie na filmy(tentokrát dobrý výběr filmů).Hlavně parodie na Znamení 8 mile byli vypečené.Prostě nejlepší Scary Movie. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Uz len velmi matne si spominam na prve dva casti, co len potvrdzuje sumienkovsky charakter tychto filmikov.Trojka je podla mna najlepsim pocinom.Niektore fory urcite stoja za to. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po dvojce která se moc nepovedla se tohohle pokračování ujal sám mistr parodie David Zucker a ta změna stylu je patrná a rozhodně k lepšímu. No a pokud dobře znáte jeho režijní rukopis a sedí vám tak je o dost pravděpodobnější, že se budete bavit víc než u druhého dílu. Trapný a nechutný vtipy ubyly a nahradily je ty čistě parodický střílející si z konkrétních filmů. Samozřejmě, že svůj tvůrčí vrchol už má Zucker za sebou, ale povedlo se mu tuhle sérii jakž takž nastartovat po tom co to vypadalo, že další pokračování už nemá smysl. Jenom ten Charlie Sheen mi přišel nevyužitý a znuděný jak kdyby ho to ani moc nebavilo, ale co už ušlo to.60% ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Stále stejně strašné. Jsem asi divnej, ale u tohohle se vážně nepobavím. Celá série u mne soupeří o čestný titul Worst Movie Ever. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Postupem času už mi Scary Movie 3 nepřipadá tak skvělé jako při prvním shlédnutí. Záleží asi na tom, kolikrát jste si film pustili, poněvadž když už znáte dialogy zpaměti, nemá vás už co překvapit. Stojím si ovšem za názorem, že trojka je bezpochyby nejlepší díl (možná..) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená parodie, kterou já osobně řadím na stejný stupínek ne-li o něco vyšší jako první díl. Spousta gagů hlavně co se týče parodií na filmy Znamení nebo Kruh je velmi povedených. Samozřejmě prezident Harris v podání Leslieho Nielsena je pověstnou třešničkou na dortu. PS: Dle mého je Scary Movie 3 poslední zdařilá parodie. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Prvni dil super, druhy uchazejici a treti k zbliti. Jinak nelze vyvoj teto serie charakterizovat, bohuzel. Zrata casu jak z ucebnice. ()

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama