Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (582)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Najlepšie Scary Movie s množstvom vychytávok, satiry, sarkazmu a kadečoho všetkého. Občas to škrípne, ale v drvivej väčšine vrchol paródie, kde čerešničkou na torte je príchod L. Nielsena. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tímto dílem jsem tuto sérii zapíchl. A jak jsem později zjistil, dobře jsem udělal. Pro mě rozhodně, nejlepčí díl. Kruh, Znamení, Matrix reloaded, račte si vybrati. ;-))) Special quest star...Michael jackson.:) ()

Redlum 

všechny recenze uživatele

Vsichni "zuckerovci" at si daji pohov a vrati se k osvedcenym parodiim sve modly. Zazrak se totiz nekona. Ani treti pokracovani neni nijak vyjimecne zabavne, i kdyz je treba ocenit to, ze tu neni tolik fekalnich vtipku a ze se misty opravdu zasmejete. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Možná nejsnesitelnější ze všech dílů..Příchod režiséra Zuckera oprostil film od nechutných scén a máme tu zase docela zábavnou parodii se spoustou dobrých gagů.. Ovšem od přítomnosti "klasiků žánru" Leslieho Nielsena a Charlie Sheena jsem si sliboval přeci jen o něco víc... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Jako o poznani lepsi nez druhy dil, ackoliv kvalit jednicky ani omylem nedosahuje... Celekm dobra komedie, podporena ucasti kralu parodie Nielsenem a Sheenem.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

David Zucker už není tak skvělým autorem jako v době, kdy spolupracoval se svým bratrem a Jimem Abrahamsem v trojici ZAZ, ale pořád ukazuje, že má ještě sem tam smysl pro dobrý vtip a jeho natočení. Pro mě je z celé série tenhle díl zatím nejlepší, což však nic nemění na tom, že filmově se stále jedná maximálně o průměrnou parodii. Kde jsou ty časy „Připoutejte se, prosím!“ nebo filmů Mela Brookse? ()

Thomas 

všechny recenze uživatele

Mně se docela líbily i první dva díly, takže jedině co mě potěšilo je občasné problesknutí starého humoru ala Zucker. Přežiju i pár fekálních výpadů, protože vidět opět v dobré kondici Nielsena a Sheena je zážitek sám o sobě. Některé parodie velice trefné a vtipné. Celkový index smíchu = tři z pěti. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi podarená paródia. Po chytľavom traileri som sa naň tešil, ale výsledok je sklamaním. Zopár vtipných scén (narátal by som ich na prstoch jednej ruky) ešte dobrú paródiu nerobí, hlavne keď pod snímkou sú podpísaní takí nádejní tvorcovia. Takže zase nuda, nuda, nuda...hmmm , asi už starnem. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ja jsem se sqele pobavil jako uz dlouho ne ;] Opravdu tech filmu, co to paroduje tam je primerene a ty vtipy jsou misty prekvapive velmi povedene, coz je na treti!!! dil opravdu neuveritelne. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Trojka je nej :) a scéna kdy si ti dva nedopatřením myslí, že ta černoška v rakvi ještě není mrtvá a začnou ji oživovat - já u toho smíchy fakt ležel, brečel, a málem se z toho po....! A nesuďte mě jenom proto, že jsem černej, nebo zavolám svoji partu a ta se Vám na dvorku postřílí takovým způsobem, že ste to neviděli!! :o)) Peace. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to 100x a chystám se načít do měsíce třetí stovku projekci! Skvěle obsazený film s FANTASTICKÝM Simonem Rexem. „Mám jeden sen. Jakej? Mít sen! Nesnášíš mě, že jsem černej!“ Hláška vedle hlášky, gag vedle gagu. Rozhodně je to nejbláznivější komedie a nejlepší nářez vůbec! Takže intelektuálové, hodnoťte si dramaturgii, střih nebo si zdvihejte ega, jak je tohle pro malé děti. Já se královsky bavím skvělým jednoduchým humorem po voru Žhavých výstřelů nebo Bláznivých střel. A soundtrack? Miluju! ()

Helo 

všechny recenze uživatele

První ze série Scary Movie, který jsem dokázal dokoukat do konce na poprvé. To hlavně díky ubrání na úchylnostech a trapárnách a daleko lepší parodizaci filmů. Možná i ten Charlie Sheen a Leslie Nielsen tomu docela připomohli. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Konečně parodie s minimem trapných, fekálních vtipů. Naopak se poměrně daří navázat na jedničku, ale jednička jedničkou zůstane! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

zo série scary movie jednoznačne najlepšia časť u ktorej máte šancu sa zasmiat i pri opätovnom zhliadnutí (čo sa žial nedá povedať o predchádzajúcich častiach), charlie sheen je skvelý a nielsen tiež ujde. avšak nečakajte gejzír gagov ako u bláznivých strelách, alebo žhavých výstreloch. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Já se u tohodle dílu dost bavil. Anna Faris umí zahrát dobře nechápající a překvapenou to se mi na ní libí a ještě k tomu je velice sympatická. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 představuje sled gagů bez smysluplnějšího lepidla (zkombinovat hororovou zápletku s mimozemšťany nebyl nejšťastnější nápad), nicméně některé gagy se dají považovat za víc než povedené. Potěší i účast Leslieho Nielsena, jenže když mu napíšete nic moc roli, je to ve výsledku promarněná příležitost. Jako film pro zasmání do autobusu to ale obstojí. (957., 13. VII. 2014) ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Dle mého nejlepší díl z celé série, sic jsem teda ještě neviděl čtvrtý a pátý díl. Zařazení borců jako Sheen či Nielsen bylo trefa do černého. Velmi dobře jsem se pobavil a taky doporučuji. ()

Brennos 

všechny recenze uživatele

Nudné, nezábavné, nic víc než rádoby parodování scén z filmů... ani náznak vlastního nápadu, bez čehokoliv, co by stálo za pozornost... a dva letmé úsměvy, což je na parodii zatraceně málo. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tohle říkám poprvé, ale třetí díl (narozdíl od "Shreka Třetího", který se mi nelíbil ani trošku) byl skoro nejlepší. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná ptákovina, které se smějete, jenom když na takový humor máte zrovna chuť. Někdy je film naopak otravný. Líbily se mi scény s panem prezidentem a také to, že se tvůrci nijak neostýchají a nebojí se udělat si srandu opravdu ze všeho. Ale rozhodně se nejedná o film, který bych musela vidět za každou cenu znovu... ()

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama