Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Začátek téhle úsměvné šílenosti byl trochu krkolomný, ale nakonec jsem se dočkal celkem slušné, občas drsnější zábavy v čele s trefně parodovanými Znameními, kultovním Kruhem a třeba 8 mílí, kterou jsem sice neviděl, ale i tak jsem pochopil většinu narážek. Samotný příběh sice nemá hlavu ani patu, ale to už bych chtěl asi moc. Pozitiva z filmu převládají a tak jsem byl ochoten odpustit i několik slabších a někdy i trapných momentů a scének. Nejvíc mě však dostaly exkluzivní a "znepokojující" záběry mimozemšťana - to nemělo chybu. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No asi nejlsabší Scary movie ze všech, i když za dvoujkou, která se taky nic moc nevyvedla, moc nezaostává. Především se totálně změnil styl filmu, už to není přímočaré, jednotuše účinné, ale moc nuceně filmové. Navíc vtipnost, nebo alespoň ta buranská vtipnost se vytratila kamsi do nenávratna. Tradiční nechuťárničky na jídlním lístku fanoušků této parodie vystřídalo luxusní ragú v podobě lecky přehrávaných vtipů. A parodie na 8 mile mi nepřišla snad vůbec vtipná. Váhám mezi jednou a dvěma, ale občas jsem nahodil křečovitý úsměv, takže to se dvěma risknu. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $110,003,217Tržby Celosvetovo $220,673,217║ Tak ako je to vo svojej "tupej" podstate praštené, tak to je zábavné, nie je to samozrejme žiadna veľká komediálna výhra ale nájdu sa tam nejaké úlety čo slušne pobavia. Pre mňa najlepší diel z paródie Scary Movie. Pobaví aj alternatívny koniec, Hulk vs. mimozemštany. /60%/ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tahle série mě opravdu nenadchla, ale musím přiznat, že u trojky jsem se párkrát rozchechtal. Kromě drobných vtípků mě dostala scéna oživování v rakvi, uch, stříkat k tomu krev, tak snad dám pět hvězd. Roztomilý byl rovněž moment, kdy si větrák vzal chlapce...chlapce s vyrážkou na zadečku...chacha! A český dabing byl výborný! Mě by jen zajímalo (ale titulky mi nevadí, ne že ano, a u některých filmů, např. LOTR, na ně nedám dopustit), zda zastánci zrušení dabingu čtou všechny knihy v originále. A nejen anglicky, ale i maďarsky, čínsky a hindsky...! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce, vyditelne a dost okázale slabší dvojce přichází trojka, která má s oběma díly společný maximálně název. Snaha o comeback Charlie Sheena a Leslieho Neelsona se nezdařil a Pamela si zase jednou za dekádu střihla miniroličku, kde ukazuje proč je u pánů oblíbená(u mě ne). Režie je o ničem a scénář je totální slepenec všeho co se v televizi oběvilo za posední 3 roky a dohromady to dává stejný smysl jako Shyamalan točící komedii s bandou pubertáků a americkým koláčem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Když jde ochranka za prezidentem (Leslie Nielsen), dostane do vysílačky frekvenci, kde hrají hudbu zesnulého rapera Tupaca Shakura. Samotný 2Pac se objeví na "battle rapu" a na konci filmu . (Luky.Konicek)
  • Ve scéně přibližně v 17. minutě, která paroduje snímek 8. míle (2002), muž, který dvojici rapperů říká, že byli ubozí, má před sebou skleničku, která v dalším záběru není. (chleba24)
  • V závěru, když Cindy (Anna Faris) a George (Simon Rex) odjíždějí ze svatby, zapomenou Codyho (Drew Mikuska). Ten za nimi běží, ale v zadním okně není vidět. (Scelleton)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama