Reklama

Reklama

Dítě z Osirisu

  • Austrálie The Osiris Child: Science Fiction Volume One (více)
Trailer 2

VOD (1)

Je doba meziplanetární kolonizace. Hamižná korporace experimentující na lidech se chystá zničit nově založená města, která obývají rodiny jejích zaměstnanců. Bývalý vojenský pilot Kane a zdravotní sestra Sy se setkávají na planetě odsouzené k zániku necelých 24 hodin před katastrofou. Oba znají děsivá tajemství Exoru a jsou si vědomi nebezpečí, ale rychlý útěk není řešením. Nejprve se musí dostat do hlavního města Osiris, kde žije Indi, Kaneova dcera. Začíná dramatický boj s časem a lidskou povahou. (Filmbox)

(více)

Recenze (26)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Sled vizuálně zajímavých scén a sem tam nějaké to povedené CGI, ale jako celek je ten film maximálně nefunkční. Je to celé tak nějak divně sestříhané, chaotické a dějově přitom banální. Scénářem to má maximálně tak na nějaký kraťas od Blomkampa, ale celý film to ani náhodou neutáhne. Postavy více než nevýrazné. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Takový mix snad všeho možného, že mě to ani nebavilo. Akce na můj vkus hodně málo, krev téměř žádná, vizuálně ucházející. Ok béčko spíš do televize v neděli odpoledne ke kávě a sušenkám. 50% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo kolóniu Osiris zasiahne správa o tom, že o 24 hodín bude zničená, sa oddaný otec vyberie nájsť svoju jedinú dcéru. Jeho cesta nebude jednoduchá, ale našťastie nájde silného brata v zbroji v mužovi, ktorý utiekol z obrovského väzenia. - V postate takmer identická záležitosť ako režisérov predchádzajúci horor. Dokonca aj väčšina hercov si zahrala v jeho projekte Infini, takže tu boli pre mňa samé známe tváre. Výsledok nie je zlý a technicky je to spracované excelentne, len ako horor to príliš nefunguje, pretože je v popredí ten dramatický vzťah otca a dcéry. Záver ma celkom presvedčil a ak vznikne Volume Two a režisér sa posnaží držať sa aspoň mierne hororu, dám mu opäť šancu. + 8 herci z Infini + herečka z Infini + herečka z See No Evil a See No Evil 2 + herec z The Houses October Built, Tremors 5: Bloodlines a Freaks of Nature + herečka z Wyrmwood ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V prvom rade by mal divák vedieť, že tento "nápad" v žiadnom prípade nie je hororom. Toto zaradenie do žánru uvádza len ČSFD (neviem čo tu zas chrápu, kde to nabrali), takže koho samotný snímok láka práve z tohto dôvodu, nech si kľudne zájde na ryby, tam sa dočká väčšieho napätia. "Origin Wars" je malé, lacnejšie prevedené sci-fíčko pre nenáročných, s tuctovým príbehom, ktoré vizuálne občas poteší, občas takmer vyčarí úsmev na tvári. Netreba od toho čakať žiadne zázraky (!), budete sa aj nudiť, pričom akčnejší záver Vás opäť preberie i kadečo vysvetlí, no keby tento film nevidím, 100% neľutujem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Space opera. Násilí na cele bloku, vzdušný boj, dlouhé scény na baru a trauma v nemocnici. Překvapivě bystré a uhlazené. Na béčko překvapivě pěkné vizuální efekty což ukazuje jak i filmy s nízkým rozpočtem se mohou přiblížit úrovni Hvězdných válek. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Chlápek letí na planetu, kde se vzbouřili mutovaní vězni, zachránit svou holčičku, než to město jeho šéfka nechá shora vyhladit. Divné existence, kriminál, něco akce, sem tak triky. Dějově předvídatelná a častokrát viděná nuda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková spíš televizní scifárna, ve které nejde o nic menšího, než o záchranu malé holčičky z planety, kterou okupují žabosauři. Klišé tady ale není tou největší potíží. Tou je styl vyprávění, který motá dohromady různé linky i časové roviny. Je sice hezké, že si to na závěr všechno správně sedne, ale mezitím to člověka dokáže leckdy znechutit. To samé platí i pro cca půlku stopáže. Jinak co se triků týče, tak to celkem ušlo, poslední akční dejme tomu půlhodinka měla něco do sebe a kupodivu mě nijak nevadil ani Lutz v titulní roli. Závěr pobavil. Cekově nijak urážející průměr. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem čekal, že tohle bude něco skutečně špatného, ale jak se ukázalo, vůbec to nebylo tak zlé, jak by si jeden myslel. Jsou zde dobré prvky sci-fi, je zde i nějaké to vztahové drama, v tomto případě mezi otcem a dcerou, které je sice provařené, ale fajn, dá se to kousnout, a pak je zde i triková stránka, která mile překvapí. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Podle mě podařené sci-fi béčko s fajn trikama, ale akce na můj vkus bylo málo. Byl bych docela zvědavej i na pokračování ale to asi nikdy nevznikne. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané, sterilné béčko, ktoré ťahá všetko odvšadiaľ. Koniec síce zaujímavý, ale samozrejme pokračovanie nikdy nevznikne, takže nič moc. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Cože, takhle vypadá teď ta Lukášovic kočka z Transformerů?:-) Indie scifárna potácející se mezi směšností a obstojným zpracováním. Fanoušky sci-fi ale i tak tenhle kousek potěší. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Děsivě nudná a nesmyslná sci-fi blbost, která nestojí za to vidět. Levné triky, ještě levnější herci a nulový scénář. Ble... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Skifi guláš. Že by to bylo nějak kouletrhající, to zrovna nee, spíš je to pohádka s polodobrým koncem. Bavil mě ten bar, obrněnej busík a zdegenerovaný želvičky. Nebavila mě uřvaná Indiana. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Efekty to připomínalo 80. léta, zbytek byl ještě mnohem horší. Úděsný film po všech stránkách. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Proč tak pitomý název? Příprava na volume two? Ale budiž. Ve filmu je pár zbytečností. Například mne vůbec nezajímalo, proč se Sy dostal do krimu. Ale mimo tyto drobnosti to má vcelku spád a sem tam je to i napínavé. Efekty na nejlepší úrovni. Celkově se mi to líbilo, pár hluchot se dalo, ale jinak je to sci-fi jak se sluší a patří a nebýt toho děcka mohl jsem hodnotit ještě výše. Trhani nebyli nic moc, gore vůbec žádné, šlo spíše o film pro celou rodinu na páteční večer. V sobotu nebudou tušit o čem to bylo. V každém případě jej mohu doporučit a dávám 7/10. *** A PŮL/7 ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Tak úplne ani neviem, čo som vlastne sledoval.. Nezáživný, nezaujímavý a nudný film. Čo ma však celkom prekvapilo, teda na to, že ide evidentne o úplný nízkorozpočet, boli kupodivu celkom slušné CGI. Povedal by som, že množstvo filmov aj s výrazne vyšším rozpočtom a podstatne lepším príbehom, či naozaj zvučným hereckým obsadením, má o dosť horšie CGI - designovo podstatne viac umelé. Tu príbeh, ani hercov neriešim, ničím ma nezaujali, no za CGI dávam 2*. ()

Reklama

Reklama