Reklama

Reklama

VOD (1)

Členové výzkumné stanice v Arktidě se ocitají ve svízelné situaci. Senzory čidel zaznamenaly značné výkyvy naměřené teploty, což může mít za následek oteplování, nebo jde o technickou závadu. Rozhodnou se pro jejich kontrolu, ale mají na paměti varování místních obyvatel, že se v jejich oblasti vyskytují nebezpeční lední medvědi, kteří již mají na svědomí několik lidských životů. Přesto se David (Edward DeRuiter) a Tracy (Jenna Parker) vydávají do terénu. Nejsou to však medvědi, kdo jim bude brzy usilovat o život, nýbrž jen o vlásek uniknou žraločím čelistem. Z posledních sil se jim podaří dostat zpět do stanice, ale agresivní žraloci zaútočí na výzkumný objekt a podaří se jim narušit pevnost kry, na které stanice stála. Led nevydrží a stanice zmizí v hlubinách Severního ledového oceánu. Přeživší vědci jsou nuceni improvizovat a pokusit se zachránit holé životy. Vzrůstající panika, několik marných pokusů o záchranu a ostré čelisti však brzy sníží jejich šance na minimum... (SOLOM.)

(více)

Recenze (16)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Žraloci vždy, všude a za každých okolností. Pokud jsou tedy vytvořeny pomocí CGI. Asylum je tentokrát vsadil na Arktidu, kde jako všude jinde mají doslova nadpřirozené schopnosti. Děj se však jimi zabývá okrajově, byť právě oni veškeré trable způsobují. Tvůrci si zřejmě vzpomněli na snímek ´Věc´, jehož děj patřičně přepracovali právě na hrozbu žraloků. Atmosfericky je zaměřen převážně na dramatizaci, a to naprosto bez napětí či nějaké hrůzy. Divácky spíše mnohé vyvolává úsměv. Vize tvůrců je sice chválihodná, ale kdyby alespoň něco mělo nějakou logiku. Film jen pro otrlé. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem s přestávkami, protože jsem u toho usínal. To se zase studio Asylum předvedlo v celé své kráse! Ty herecké kreace bych celkem přežil, ale ta animace s triky byla katastrofální (protože aby byl v animáku potapěč celej v černém a pak ukázali pár záběrů se skutečným potapěčem v černo-červené kombinéze? Hmmm...ale to je věc názoru, jak dotyčný přistupuje k objektivitě snímku). 0% ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V okolí výskumnej stanice v Arktíde sa v priebehu jedného mesiaca stratí päť lovcov. Obyvatelia žijú v domnení, že ide o sériového vraha, ale v skutočnosti sú útočníkmi obrovské žraloky, ktoré sú adaptované na život v miestnych vodách. Členovia vedeckého tímu sa už čoskoro so žralokmi stretnú tvárou v tvár a ich stretnutie nebude príjemné. - Ďalší žraločí nepodarok od neschopných štúdií. Koncept je úplne rovnaký ako u takmer všetkých hororov od nich, ale spracovanie opäť zostáva len úsmevným. Keby sa aspoň ten dej odohrával v exteriéroch, príjemne by to počas horúcich dní osviežilo, ale oni radšej natáčali v interiéroch, a keď boli náhodou zábery s potápaním vo vode, okolo hercov plávali tropické rybičky. Tak ale keď už sa adaptujú tomuto prostrediu žraloky, tak to musia dokázať aj ich menší príbuzní. + herec z Circle a Zoombies ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Ice Sharks“ jsou béčkovým odpadem, a to naprosto zaslouženě. Tvůrci prostě vzali pár herců a nechali několik málo grafiků, kteří nedostali dost peněz a možná ani nemají takové schopnosti, aby udělali triky, které jsou prostě otřesné. Na tohle se nedá koukat a je skoro hříchem, že se tohle divákům nabízí jen proto, aby žraloci dostali další podobu anebo je bylo možné sledovat v novém teritoriu. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Dvaja velikáni - Asylum a Syfy sa spojili, aby natočili niečo, čo už samotným názvom priláka diváka. A tak sa po žralokoch poletujúcich ovzduším, žralokoch viac hlavých, žralokoch pohybujúcich sa pieskom a žralokoch inak nadaných rozhodli stvoriť takých, čo dokážu prejsť ľadom ako nôž maslom. Akurát škoda, že po 30 minútach sa presunuli do totálne typického prostredia - do vody. Film má presne tie ingrediencie, na aké sme u Azylákov zvyknutí - zvláštne monštrum, toporní herci a smiešne špeciálne efekty (aj keď je pravda, že sa miestami použili aj "normálne" triky a tie nevyzerali zle). Akurát tomu chýba humor, film sa berie dosť vážne a to mu určite nesedí. Také Sharknado je o 2 triedy lepšie. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama