Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nechte se pozvat na párty Petra Rychlého a jeho hostů! Prožijte příjemný večer plný netradičních soutěží a skvělé zábavy ve společnosti těch největších hvězd... Přáli jste si vědět, jaké jsou vaše oblíbené tváře, když „vypadnou ze své role" a jsou mezi skupinou přátel? Máte jedinečnou příležitost! V zábavné show Hvězdná párty své síly poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře.

Týmy budou mezi sebou bojovat v různorodých párty hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů, a tedy i možnost hrát o skutečné peníze. Soutěžící - divák z vítězného týmu a jedna soutěžícím divákem vybraná celebrita - pak vstoupí do finálového kola, ve kterém jim moderátor položí celkem deset otázek. V případě, že soutěžící - divák odpoví na všech deset otázek správně, vyhrává pro sebe 30 000 Kč a 15 000 Kč, které Nadace Nova věnuje na vybrané charitativní projekty. Jestliže, že odpoví správně na méně než deset otázek, získávají za každou správnou odpověď 1000 Kč.

V jedné epizodě se odehraje pět párty her a jedna finálová na závěr. Každá z her je koncipovaná tak, aby nebyla příliš složitá a zároveň diváka bavila. Hry čerpají z populární kultury, například hudby, filmů, televizní tvorby a podobně. Součástí her jsou různé fotografie, koláže, grafiky nebo rekvizity. (TV Nova)

(více)

Recenze (41)

borohub 

všechny recenze uživatele

Ne zas tak špatné jak se může na první dojem zdát. Jasně není to nějaká intelektuální zábava (a daleko více mám rád různé vědomostní soutěže) , na druhou stranu věřím, že když se člověk vrátí unavený z práce tak takové pasivní odreágování u kterého nemusí moc přemýšlet bodne. Některé hry jsou zajímavé a myslím že docela i inspirativní (každá párty nemusí být jen o hektolitrech tvrdého alkoholu). Za mě průměr, 50% ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Proč? Ptám se, proč tohle vzniklo? Jakej to má smysl? Kdo tohle vymyslel? Kdo byl ten ultrakokot, kterej tuhle vyjebaninu plnou rádoby hvězd, zfetovanýho a zadluženýho Péti Rychlýho, trapnejch fórku a přehrávání posvětil? Když jsem během přepínání televizními kanály narazil na tuhle bizarní zhovadilost, tak jsem si nebyl jistej, jestli nejsme náhodou zpátky v časech Vládí Železnáho a jeho skvostů typu Český Bodyguard, Rande a Čtvéráci. ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele

Zábavná show podle americké Hollywood Game Night, kterou uvádí Jane Lynch. Zase se pokouší naše produkce o něco, co u nás nebude nikdy možné. Udělat pokud možno nějaký zábavný formát, ze kterého by nebyla cítit strojenost, umělost a trapnost. Aby se celebrity, co se zde objevují, chovaly jako dospělí lidé a né jako šílení orangutani, kterým kdyby se daly do rukou nože, tak by se radostí ubodaly a všichni se u toho smály a kapela jim k tomu zahrála. Hry, které se zde hrají, jsou dohromady seskládané z různých jiných soutěžích, jež už se u nás v několika podobách vysílaly. Pravidla jakoby někdy neexistovala a celé bych to nazval CHAOS. Dám jednu hvězdu, protože mi nevadí Petr Rychlý a za tu dobu, co se vyskytuje na Nově, už jsem si na něj zvykl. Taky si dovedu představit to uvádět Libora Boučka. 15% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V pointě celkem neškodná zábava na všední usínání, ale...... Chápu, že TV Nova se zavázala k nějakému formátu, ale proč to neudělat po našom. Formát sousedského soaré kořeněného hraním párty her je určitě v pořádku, ale proč každou druhou sekundu ejchuchovat, strkat si petardy do uší, žonglovat hořícími pochodněmi, objíždět studio na jednokole a vůbec dávat světu na odiv jak jsme všichni duchem mladí a nikdo není víc cool než já. Korunu tomu domovská stanice ještě nasadila tím, že do prvního dílu pozvala účinkující z Tvoje tvář má známý hlas, což jsou v současné době asi nejvíc falešně free tvorové naší Showbyznysové kalužinky a tím odradili i tu nejotrlejší skupinu diváků. Naštěstí žijí na naší planetě i lidé, kteří nemají naprogramováno se na každém kroku chovat prvoplánově (např. sportovci) a tak některé z dalších dílů by se daly zařadit do šuplíku "koukatelné".....pachuť však zůstává ()

Big Bear

všechny recenze uživatele

Hrozné, opravdu velmi strašné! Rychlý si poté co v jiné šau parodoval senilního Nevěda asi myslí, že je pan herec (nebo mu to nakecal ten co jej do tohoto jako suprmoderátora naverboval) a tak se vtipností a přirozeností jemu vlastní rozjel tuhle sérebrity šau. Ono ale už z těch pozvaných jmen lze snadno poznat, že nejedna serebrita nebude srát jen Brita, ale i vás a o trapném Rychlém ani nemluvě. Tohle je opravdu dno televizní zábavy a místo toho snad opravdu raději tou Českou televizí po tisící zrecyklované varietém nebo kouzelníka... ODPAD ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama