Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nechte se pozvat na párty Petra Rychlého a jeho hostů! Prožijte příjemný večer plný netradičních soutěží a skvělé zábavy ve společnosti těch největších hvězd... Přáli jste si vědět, jaké jsou vaše oblíbené tváře, když „vypadnou ze své role" a jsou mezi skupinou přátel? Máte jedinečnou příležitost! V zábavné show Hvězdná párty své síly poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře.

Týmy budou mezi sebou bojovat v různorodých párty hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů, a tedy i možnost hrát o skutečné peníze. Soutěžící - divák z vítězného týmu a jedna soutěžícím divákem vybraná celebrita - pak vstoupí do finálového kola, ve kterém jim moderátor položí celkem deset otázek. V případě, že soutěžící - divák odpoví na všech deset otázek správně, vyhrává pro sebe 30 000 Kč a 15 000 Kč, které Nadace Nova věnuje na vybrané charitativní projekty. Jestliže, že odpoví správně na méně než deset otázek, získávají za každou správnou odpověď 1000 Kč.

V jedné epizodě se odehraje pět párty her a jedna finálová na závěr. Každá z her je koncipovaná tak, aby nebyla příliš složitá a zároveň diváka bavila. Hry čerpají z populární kultury, například hudby, filmů, televizní tvorby a podobně. Součástí her jsou různé fotografie, koláže, grafiky nebo rekvizity. (TV Nova)

(více)

Recenze (41)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pred nedávnom začala slovenskú verziu tejto kreténskej shit show vysielať súkromná televízia Markíza. Do úlohy moderátora obsadili mentálne retardovaného trotla Andreja Bičana. Bolo to nesmierne trapné a po pár dieloch to zmizlo. Teraz sa "Hvězdná párty" objavila i v Čechách na obrazovkách TV Nova. Moderuje ju pojašený debílek Petr Rychlý a je to ešte o niečo primitívnejšie, trapnejšie a kokotskejšie ako bol ten náš slovenský odpad! ()

Big Bear

všechny recenze uživatele

Hrozné, opravdu velmi strašné! Rychlý si poté co v jiné šau parodoval senilního Nevěda asi myslí, že je pan herec (nebo mu to nakecal ten co jej do tohoto jako suprmoderátora naverboval) a tak se vtipností a přirozeností jemu vlastní rozjel tuhle sérebrity šau. Ono ale už z těch pozvaných jmen lze snadno poznat, že nejedna serebrita nebude srát jen Brita, ale i vás a o trapném Rychlém ani nemluvě. Tohle je opravdu dno televizní zábavy a místo toho snad opravdu raději tou Českou televizí po tisící zrecyklované varietém nebo kouzelníka... ODPAD ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli tomuhle podřadu jsem zmlátil kočku... stydím se ovšem víc za to, že jsem viděl, byť v deliriu, sekvenci takové neskutečné sračky, která jde ruku v ruce s Parťákama. No, je zřejmě čas zesnouti, neb se hroby vrtí otáčenými. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Rychlá franšíza, bez níž bych se tradičně obešel.. Petr Rychlý dal dávno zapomenout na své výtečné dabérství a stal se jen obrovsky trapnou loutkou tuzemské televizní pseudozábavy potřebného talentu navíc nemaje.. Co všechno za hovada lze nazývat hvězdami ?? Co všechno lze sprostě nazývat televizní zábavou ?? Může hodinový televizní projekt působit dojmem nekonečného ?? A může tentýž jednomu působit fyzickou bolest ?? Na všechny tyhle otázky nabízí tenhle nov(áck)ý odpad odpovědi, ačkoli o ně vlastně příčetný divák ani nestojí.. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad má celkem příjemnou atmosféru. Trochu mi to i připomíná vánoční atmosféru. A navíc je to o filmech, hercích a zpěvácích. A to mě baví. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Falešné, afektované, přehrávané, uřvanéé, umělé, předpokládám americký model, který mě irituje.. soutěž sama o sobě celkem ok, viděla jsem prvně ze zvědavosti a naposled. Jo a vrchol všeho, jak tam žerou popcorn. ;) ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Trocha nevázaného upřímného veselí. Všech deset diváků vášnivě tleská, kamera svižně švenkuje, kapela hraje ostošest a všechno je tak báječně přirozené... ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Odpad dávám nerad, protože za vším je nějaká snaha a práce, ale tady jsem od toho daleko nebyl. Uměle vytvářená zábava, všichni se povinně baví a smějí, vše jim přijde strašně zábavné a uměle nucená zábava je cítit už z upoutávek Petra Rychlého. Já vím, že jim za to dobře zaplatí, ale ti co tam lezou, přeci mají i navíc. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně mně vadí uřvaný a totálně umělý koncept tohoto nového zábavného pořadu. Všechno je silně vyumělkované, škrobené a hrané. Chybí přirozenost a skromnost. ()

SimpanzJi odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha. Rychlý tam řve, jak kdyby tam byl nějaký hluk, a snaží se dělat, že ho to baví. Přitom akorát podplacené publikum tleská a směje se vtipům, kteřím se smáli lidi za komunistů. Poté hází popcorn po Jirešové, což je členka jednoho týmů, které také dělají, že je to baví. Velkolepě odporné. ()

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem za to, že těmto přiblblým soutěžím s "celebritami" na způsob Kufru odzvonilo. Neodzvonilo, bohužel. Další trapná šaškárna s mediálně známými ksichty, která nestojí za pozornost. ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit si hrát tyto hry na domácí párty s přáteli...ale abych to dávala do televize a dělala takovou obr reklamu jako bomba pořad a co ten trapný jekot v povzdálí a předstírané podnapilství účastníků a o kašparovi panu Rychlém ani nemluvím. ()

Soweek odpad!

všechny recenze uživatele

Proklikl jsem kvuli reklamě na konkurenčním kanálu a dal tomu 5 minut. Dost na to, abych zde mohl vyjádřit svoji nechuť. ()

Matts odpad!

všechny recenze uživatele

Na ty soutěžící musí někdo ze zákulisí mířit samopalem...jinak si to fakt nedokážu vysvětlit. ()

Kámen odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo doteď nepochopil, proč se tomu sajrajtu říká TV Hovna, tak teď už mu to snad docvakne! Tady by se měli všichni, co se tom zvěrstvu podíleli, zastřelit...to je tedy hnus. Jak tomu někdo může dát, byť jen jednu jedinou hvězdu, to je pro mě záhadou. ()

Reklama

Reklama