Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nechte se pozvat na párty Petra Rychlého a jeho hostů! Prožijte příjemný večer plný netradičních soutěží a skvělé zábavy ve společnosti těch největších hvězd... Přáli jste si vědět, jaké jsou vaše oblíbené tváře, když „vypadnou ze své role" a jsou mezi skupinou přátel? Máte jedinečnou příležitost! V zábavné show Hvězdná párty své síly poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře.

Týmy budou mezi sebou bojovat v různorodých párty hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů, a tedy i možnost hrát o skutečné peníze. Soutěžící - divák z vítězného týmu a jedna soutěžícím divákem vybraná celebrita - pak vstoupí do finálového kola, ve kterém jim moderátor položí celkem deset otázek. V případě, že soutěžící - divák odpoví na všech deset otázek správně, vyhrává pro sebe 30 000 Kč a 15 000 Kč, které Nadace Nova věnuje na vybrané charitativní projekty. Jestliže, že odpoví správně na méně než deset otázek, získávají za každou správnou odpověď 1000 Kč.

V jedné epizodě se odehraje pět párty her a jedna finálová na závěr. Každá z her je koncipovaná tak, aby nebyla příliš složitá a zároveň diváka bavila. Hry čerpají z populární kultury, například hudby, filmů, televizní tvorby a podobně. Součástí her jsou různé fotografie, koláže, grafiky nebo rekvizity. (TV Nova)

(více)

Reklama

Reklama