Reklama

Reklama

VLIVNÍ s Alex Mynářovou

(pořad)
Publicistický
Česko, 2016, 20 min

Účinkují:

Alex Mynářová (moderátor)

Obsahy(1)

Vlivní lidé pod palbou otázek Alex Mynářové. Aktuální témata i exkluzivní záběry ze soukromí těch, kteří hýbou děním v Česku. (TV Barrandov)

Recenze (8)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Setkáme se v kanclu, tvůj kancléř. Velice sterilní tlachání, v němž se ničeho kloudného nedobereme. Politici melou svou, moderátorka špulí rtíky. Jeden by čekal, že když jde pořad v pozdní hodinu, že sličná moderátorka přidá vliv svých ženských předností. Ovšem nic z toho. Jeden díl ve fitku znuděný pyj nepostaví do pozoru. A tak už se těším jedině na díl s očním optikem a zrcadelnicí, v němž Alexe nasadíme brýle a nastavíme zrcadlo, když padla do náruče muže, který tak zbožně hlásá něco v tom smyslu, že si svoje peníze za nicnedělání zaslouží. Vynikající koncept pořadu, který se hodí strčit do nejspodnější zásuvky, nejlépe do krabice od vína. Po nějaké době pak obsah takové krabice může překvapit uklízečku na Barrandově. Objeví poklad v podobě scénáře s nulovou hovnotou. A než nám Alexa dozraje do čtyřicítky, bude co zkoumat. Ovšem jí více vyhovuje pořad plný politiků než Počasíčko a Peříčko, o jejichž budoucím nákupu licence bude jistě zoufalá Barrandov tv vážně uvažovat. 0/10 ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

TV Barrandov - rozuměj prodejná podřadná děvka, nemá intelekt ani na to, dát do promo pořadu nějakou alespoň na první pohled neutrální postavu. Paní bezprověrková je asi strašná píča. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Díl s kardiochirurgem Pirkem - výtečný. Těm odpadům a čtyřem procentům opravdu nerozumím. Takže dávám čtyři (hvězdy) a po dalším dílu, pokud se budu někdy zase koukat, budu případně korigovat. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Moderátorkou tohoto publicistického pořadu je Alex Mynářová, která je současně manželkou hradního kacléře Vratislava Mynáře. (majky19)

Reklama

Reklama