Reklama

Reklama

Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai - Daiiššó

  • Japonsko ジョジョの奇妙な冒険 ダイヤモンドは砕けない 第一章 (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Higašikata Džósuke je nelegitimním synem Josepha Joestara. Džósuke ovládá tvz. Stand, tedy má superschopnost, a zrovna té jeho se říká Crazy Diamond. Tahle ta superschopnost mu umožňuje opravovat rozbité věci a léčit zvířata. Džósuke to ovšem nemá jednoduché a nakonec bude muset najít lidi, kteří také ovládají nějaký Stand a postavit se zlu. (Zíza)

(více)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se mi to líbilo víc jak seriál z roku 2012, kde silnými slovy mávají macha. Hezky stylované, schůdné, zábavné a poměrně dobře obsazené. Bohužel na to jde také vidět nešvar toho, že je to film a předloha je dlouhá – řekla bych, že spousta věcí je vypuštěná a občas něco nedává úplně smysl a troufám si věřit, že v manze to všechno smysl má. Film je dělaný tak, že bude následovat další díl, zda to tak opravdu bude, je asi zatím ve hvězdách, ale určitě bych se mu nebránila. Efekty se mi i přes svou jednoduchost (v porovnání s USA blockbustery) líbily a po Jamazakiho グレートだぜ (guréto da ze) ho chci tak za patnáct let vidět v novém zfilmování GTO v roli Onizuki. :-D Pro fanoušky fajn, pro někoho, kdo to nezná, trošku zmatené, postav je dost, ale dostane se nám poměrně dobré představení (ne všech tedy). Vyzdvihuji Makkenjúa, ten si mi zdá z nové generace mladých herců asi nejlepší – proměňuje se s každým filmem jako chameleon. Slabší 4*. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

nevidel som ani jeden seriál ani mangu a napriek tomu alebo možno aj vďaka tomu 5**. Superestetické, atmosférické, prekvapivé. Mám len pozitívne dojmy z toho, čo sa zriedka stáva. ()

Reklama

Reklama