Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zinscenovaná falešná ekologická havárie vyžene slavné a bohaté z domovů, které zůstanou napospas rabování. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Nix 

všechny recenze uživatele

Akce je ve filmu velkolepá a film díky tomu nepůsobí jako levný béčko. Jenže než ta akce začne tak si chvíli musíte počkat a i pak jsou občas pasáže, které nejsou úplně narvané akcí, ale díky ní film chytne drive. Ale má víc negativů, např. herecká dvojka je nezáživná, to už mne více bavila postava Branscombeho a bohužel Davi toho moc taky neukáže. Celkově to jako není zas taková nuda, ale opravdu tomu víc chybí, aby to bavilo na vícekrát. Takhle to stačí vidět jednou a bohužel do toho průměru se to taky nevleze. Aspoň za mne. Určitě jsou lepší béčka po kterých bych sáhl. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Svižnej akčňák, kterej je dneska už možná trochu zapomenutej stejně jako kariéra jeho hlavní hvězdy Kena Wahla. A je to škoda, protože Úlovek z Beverly Hills nabízí akčním fanouškům 90 minut solidní explozivní zábavy. Sidney J. Furie není primárně akční režisér a i když je akce solidní, je fakt, že občas by jí prospěla větší dynamika a drajv. Na druhou stranu zpomalený záběry utíkající hlavní dvojky za kterou vzduchem letí policejní auto a do toho hrajou Faith No More, jsou k nezaplacení. A mimochodem, písničkovej soundrack tohohle filmu je překvapivě velkorysej a musel stát producenty balík. Celkově taky potěší, že film nemá vizuál lacinýho béčka a po stránce výpravy a velkoleposti akčních scén působí docela draze. Bavila mě i ústřední dvojka. Ken Wahl vypadá jako Edward Burns na steroidech a jako akční hrdina je naprosto kompetentní a jeho vykulenej parťák ho dobře doplňuje. Trochu zamrzí, že Davi tentokrát nehraje nějak extrémního hajzla, ale spíš obchodníka, co se snaží dosáhnout svých cílů trochu výstřední cestou. Jediný zásadní problém Úlovku z Beverly Hills je ten, že film v podstatě působí jako z jiné doby. Ač je rok výroby 1991, celý feeling i kompozice akčních scén spíš odkazují k půlce 80. let. Koneckonců na záčátku 90. let kralovaly kinům akčňáky jako Die Hard 2,. Cliffhanger, Terminátor 2 nebo Nebezpečná rychlost. V porovnání s nimi je jasně patrné, že tahle variace na Die Hard v Beverly Hills patří ve skutečnosti spíš do roku 1984. Ale to není myšleno jako výtka, ale jako kompliment. Tenhle film je prostě takovej příjemnej návrat do dávno zapomenutých časů. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Originalny napad na lupez ale v priemernom spracovani. Trochu mi to pripomenulo Furieho zabavny trash Masaker na strednej škole, kde lupici prepadli strednu skolu a pritom jedna trapne zabavna akcna scena striedala druhu. Tentokrat sa akcne sceny odohravaju v uliciach Beverly Hills a su o dost velkolepejsie a kvalitnejsie prevedene. Bohuzial su natocene trochu fadne a prilis nestrhnu. Nenadchlo ma ani herecke obsadenie. Ustredna dvojka je dost nezaujimava a zaporak Roberta Daviho je tentoraz taky chudacik. Najviac ma na celom filme bavil zabijak, ktoreho hra Branscombe Richmond s jeho neunavnou snahou zabit ustrednu dvojku. Takze za napad, dynamicke tempo a slusne akcne sceny si to 3 hviezdicky zasluzi, ale v rukach schopnejsieho rezisera a s lepšou ustrednou dvojicou to mohlo byt ovela lepsie. 5/10. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama