Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (14)

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak som zvedavý, kedy príde nová séria. Tento seriál bol pre mňa viac-menej mix. Musím povedať, že je to kvalitne natočené, má to excelentné herecké výkony a dobré postavy, no osobne som si asi viac porozumel s inými seriálmi. Ale ak otvorene viem povedať, že tento seriál nie je úplne moja šálka kávy a dokážem ho oceniť, tak to predsa len niečo naznačuje. 3. séria "The Marvelous Mrs. Maisel" mala pre mňa trošku kostrbatý štart, no po prvých dvoch epizódach to už ide ako sa patrí a bavil som sa skutočne naplno. Rachel Brosnahan je stále veľmi vtipná a dokáže tomu dať veľkú dávku energie. Alex Borstein je tradične dobrá, no počas tejto série som si uvedomil, že mojou najobľúbenejšou postavou seriálu sa skutočne stal Joel. Kým na začiatku by som na neho moc pekných slov nemal, tak od druhej série sa stal pre mňa absolútne najlepšou postavou. Z človeka, ktorý opustil svoju ženu pre sekretárku sa ukázal ako chlap, ktorý sa vie postarať o deti, stále Midge miluje, no napriek tomu vie, že sa bude musieť posunúť ďalej. Lebo do konca života už medzi nimi bude to obrovské "ALE". Napriek tomu keď sú spolu, tak sú to často najlepšie scénky. A je jedno či sa bavia, alebo či po sebe hulákajú cez telefón. Pôsobia ako skutoční manželia. Epizóda "Marvelous Radio" je pre mňa asi highlight seriálu. A je ozaj aj dôležité si uvedomiť, že keď človek používa svoj hlas tak je potrebné vedieť komu svoj hlas prepožičiame. Pretože to neskôr môžeme ľutovať. Každopádne z toho asi vznikne najlepší live-stream čo asi museli mať poslucháči rádia. To bolo skvelé. Záver je pre mňa trošku smutný a úprimne ma mrzel. Mal som pocit, že si Miriam zaslúžila niečo lepšie. Ale dáva to silný emocionálny dojem. A aj trošku človeka navnadzuje na ďalšiu sériu. Uvidíme s čím (a kedy) prídu tvorcovia nabudúce. Hodnotenie: B ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí sezóně mám za sebou šestadvacet epizod tohoto seriálu a musím přiznat, že jsem mile překvapen. Místo toho, aby se její kvalita zhoršovala, má tato záležitost tendenci být stále lepší a lepší. Fakt mě baví, jak si tvůrci dokáží vyhrát i s méně důležitými postavami, aby byly i ony stále lépe propracované. Scénář neměl daleko k dokonalosti, atmosféra šedesátých let byla téměř hmatatelná, drama a komedie byly opět dokonale provázány a já se teď zase budu muset (čertví, jak dlouho) těšit na další pokračování. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky mě mrzí, jak strašně rychle mám tu sérii shlédnutou a musím čekat dlouhý jeden rok na další pokračování. Tenhle serial mi dělá jen smaou radost a co je víc? Od každé série se to jen a jen zlepšuje. Je to vtipnější, zajímavější a Alex Borstein je prostě dokonalá! Konec mě dostal, to jsem rozhodně nečekala a už se nemůžu dočkat další série a jak se všechno pro Mrs. Maisel vyvrbí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nastavená laťka byla udržena a třetí řada je pro mě osobně zatím nejlepší.Ne sice s velkým náskokem,ale je.Celá řada mi přišla vtipnější,údernější a dějově zatím nejsilnější.Jen tak dál - pokud tedy bude další řada...80% ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čistá pětka. Třetí řada totiž sympaticky voní penězma, má hned několik opravdu fantastickejch point a výtečně drží pospolu, včetně finálový facky. Zvlášť oceňuju, jak rozměrně Palladinové pracujou s vedlejšíma postavama, Tony Shalhoub už dávno není Monk. A Lorelai s Rory už definitivně nejsou královny žánru kulometně ukecaný komedie. ()

lmc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita u tohodle seroše neklesá, možná spíše stoupá s každou sérii. Fantastický feeling 60tých let, skvělý herci, parádní hudba, úchvatná choreografie scén a kamera, která nemá momentálně v seriálovém světě konkurenci. A především je to opravdu zábava. Málo kdy se najde seriál, kterému nemám co vytknout, a jediné co můžu vytknout The Marvelous Mrs. Maisel je, že u posledního dílu každé série jsem strašně nasraný, že musím čekat další rok na nové díly. Tohle je důvod, proč si na měsíc jednou ročně zaplatit Amazon Prime, a pro mě aktuální seriálové Top 3. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ide o najvtipnejší, najinteligentnejší a najlepšie vyzerajúci seriál súčasnosti, pri ktorom som si obľúbil každú jednu postavu, vďaka čomu si vždy užívam každú jednu scénu 8/10 ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žel je vidět na této řadě lehký úpadek scénáře v podobě rozvolnění tempa. Opět patos na závěr (trapné). Problémy Suzi my přijdou taky vyumělkovaně. Vždyť chtěla prorazit a to se jí celkem povedlo a to nejen se svou první klientkou, ale i druhou. Už by to pochopila i ona, že je dobrej agent, tak proč se to nerozkřiklo. O čtvrtou řadu se už fakt bojím. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí série je plná příjemného humoru a neočekávaných situací. Midge tentokrát hodně spolupracuje se zpěvákem Shyem. Mě osobně tu trochu otravuje ta jeho hudba, ne, že by nebyla fajnová, ale těch hudebních vsuvek je tam prostě na můj vkus až dost. ()

tehol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na tomhle serialu zeru uplne vsechno, kazdou postavu, scenu, zaber kamery.. a moishe je legenda, nech si to vsichni zapamtuji! opravdovy duvod poslat amazonu nejakou tu korunu. ()

Reklama

Reklama