Reklama

Reklama

Úžasná paní Maiselová

(seriál)
  • USA The Marvelous Mrs. Maisel
Trailer
USA, (2017–2023), 39 h 23 min (Minutáž: 43–76 min)

Hrají:

Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Michael Zegen, Alex Borstein, Marin Hinkle, Justine Lupe, Eden Malyn, Joey Stromberg, Ned Van Zandt, Barbara Kingsley (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(43)

V roce 1958 v New Yorku vede Midge Maiselová spořádaný život - manžel, děti a elegantní večeře na Jom kipur v jejich bytě v Upper West Side. Ale život nabere nečekaný spád a musí rychle najít svou další přednost - proměna z hospodyňky ve stand-up komičku je divokou volbou pro všechny kromě ní. (Prime Video)

Videa (7)

Trailer

Recenze (62)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkově sympatické ale už u prvního dílu jsem si říkal, co se tam může dít těch dalších skoro 50. Ve výsledku nijak objevné téma o době, kdy to ženy neměly jednoduché a byly brány jako domácí puťky, jen tentokrát zasazené do prostředí stand up komiků. I přes výbornou Rachel Brosnahan, která seriál s přehledem táhne, nenašel jsem v něm nic, co by mě mělo udržet až do konce, nepřišlo mi to nijak vtipné, stand up výstupy jalové a měl jsem pocit, že první série mi dala vše potřebné. ()

majsha 

všechny recenze uživatele

Fantasticky napsané rychlé dialogy plné inteligentního humoru; ostatně tak, jak jsme u Amy Sherman-Palladino zvyklí. 100% Rachel Brosnahan v roli Midge, které skvěle sekundují nejlepší vedlejší postavy v podáni sarkastické a přímočaré manažerky Susie a zásadového otce hlavní hrdinky Abeho, který má sklon posuzovat vše na první pohled, což mu dodává na komičnosti. K tomu si přidejte kostýmy a dobovou atmosféru New Yorku z 50. let a rázem tady máme malý diamant mezi komediálními seriály. Menší výtku mám jen k tomu, že mi seriál paradoxně přijde zábavnější mimo stand-upy. ()

Reklama

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Rachel Brosnahan jsem si oblíbila už v House of Cards a když jsem se dozvěděla, že si konečně střihne hlavní seriálovou roli, bylo mi jasné, že o její výkon se bát nemusím. Mrs. Maisel byla neskutečně příjemná, roztomilá podívá, ve které se povedlo opravdu všechno; od castingu, po vyrovnanost epizod, kostýmy i příjemný humor bez trapných momentů. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak a je po posledním díle páté řady, padla opona a již nadobro. Neskutečně jsem se bavil, byla to opravdu fantastická jízda, teda první 4 série. Poslední série byla slabší, stále dobrá ale je dobře, že to ukončili bo v nejlepším se má přestat. Midge mi bude chybět a samozřejmě i Sussie :) Nevybavuji si mnoho lepších komediálních seriálů. Top! Těšil jsem se opravdu na každou sérii, hlavně díky Rachel, její herecký výkon je opravdu famózní. ()

Klara 

všechny recenze uživatele

Páni! Nikdy jsem nebyla na komediální seriály ani filmy, já jednoduše miluji dramatické a depresivní počiny. Ale tohle! Tohle mi vzalo dech a donutilo mě pár věcí přehodnotit. Jistě, možná to bude jediný komediální seriál, na který se kdy podívám, ale i tak je to velký úspěch. Tenhle seriál - a to mám zatím dokoukanou jen první sérii - je úžasný. Skvělé herecké výkony, úžasná hudba, výborný příběh a newyorská atmosféra, kdo by si přál víc? Vůbec se nedivím, že tento seriál sklízí tolik úspěchů, je také proč! ()

Galerie (844)

Zajímavosti (21)

  • Hlavným miestom natáčania bol New York. Parížske scény sa natáčali na rôznych skutočných miestach v 2. parížskom obvode. V tretej sezóne sa natáčalo aj v Miami. (Arsenal83)
  • Během konverzace, při které jsou Midge (Rachel Brosnahan) a Susie (Alex Borstein) v baru, Midge přidržuje dopitou skleničku s kořalkou na stole. Když se ale střídají záběry, v některých z nich ji už nedrží. (Katka189)

Související novinky

DC našlo svého Supermana

DC našlo svého Supermana

28.06.2023

V závěru minulého týdne v Los Angeles probíhaly závěrečné fáze konkurzu na nového Supermana do rebootovaného DC univerza. Šéf Warnerů David Zaslav, producent Peter Safran i režisér James Gunn… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Watchmeni vedou Emmy nominace

Watchmeni vedou Emmy nominace

28.07.2020

Televizní akademie oznámila své nominace pro 72. ročník cen Emmy. Ty se každoročně udílejí nejlepším seriálům, minisériím, televizním filmům a zábavním pořadům, přičemž jejich výběr probíhá na… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama