Reklama

Reklama

Aftermath

(seriál)
Trailer
Kanada, 2016, 10 h 26 min (Minutáž: 42–60 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Byl to den jako každý jiný. Nic nenasvědčovalo tomu, že zrovna dneska by se mělo stát něco neobvyklého. Až na to, že právě začal konec světa. Konec světa tak, jak jsme ho doposud znali. Přišla jedna biblická katastrofa za druhou. Nemoci, hladomor a mnoho dalšího. A do toho sledujeme osud jedné obyčejné rodiny, která se snaží prostě přežít a zůstat spolu. Ale je to za takových podmínek vůbec možné? (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

brasek 

všechny recenze uživatele

Videl som štyri diely za sebou... Briana sa našla a tak končí pre mňa tento seriál. Ak by som vydržal aspoň ďalšie dva diely, obávam sa že hodnotenie skončí odpadom. Objavili sa tam rôzne potvory, všetko bolo pomotané, bez logiky... mal som pocit, že Brianu nechcú nájsť aby mali scenár do ďalšieho dielu. ()

Robur 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral slubne. No1,2,3,4,5,6... cast a stale sa to nerozbehlo. Rodinka ako vystrihnuta z comix casopisu. Cely svet je v srackach ale oni si bezstarostne putuju v karavane. Okolo sa ludia nakazia len sa na nich niekto skaredo pozre, ale oni si veselo pospevuju vo svojom karavane. Cista apokalypsa naokolo ale staci ze mamicka vytiahne kerku z armady povie tajne heslo a vsetko je OK. No nadhera... Naozaj je zaujimave kolko vydrzal ten smartfon bez nabijania. Ked si spomeniem ze mam 4000mAh baterku a nabijam 2x za den... No hold je to buducnost a tam budu mega vydrz baterky. No ale naspat k serialu. V jednej casti som cakal do poslednej chvile so zatajenym dychom ze pani reporterka zacne kricat GODZILLA. :-( Neprisla. Celkovo je serial nudny, postavy su stupidne a zasluzia si vsetky zomriet. A samozrejme ten karavan by tiez mal zhoriet... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Apokalyptických či postapokalyptických projektů jsou mraky, ale filmů či seriálů, který se dotýkají té "pravé" apokalypsy podle svatého Jana, těch tu příliš mnoho nebylo. Vlastně si nevzpomenu na žádný. O to víc Aftermath lákal a o to větším byl zklamáním. Pilot byl ještě jakž takž koukatelný, ale pak to šlo od desíti k pěti. Ačkoliv herci nejsou úplně nesympatičtí, tak jejich postavy jsou mizerně napsané, děj je prakticky nulový a monstra, která by mohla alespoň částečně vyplnit scénáristickou prázdnotu, se potýkají s nedostatkem financí. Tedy když se občas ukážou, protože většina bubáků si vystačí s kontaktními čočkami. Tak snad někdy příště. 30% ()

Mufuck 

všechny recenze uživatele

Krom pár zajímavějších okamžiků velice, velice podprůměrný seriál. A ten finální díl byl snad nejhorší, co kdy nějaký seriál měl, protože závěr s výcucem do červí díry, která saje každé 2 metry jinak, to svět opravdu neviděl. Tato scéna musí vstoupit do ne zlaté, ale jinak a hodně nevábně zbarvené síně " slávy " světové seriálové produkce. Je to poprvé, co jsem vydržel až do útrpného konce něco tak špatného. Zřejmě z pouhé podivné zvědavosti, co se z toho vlastně vyklube. Nic. Hecheová byla chvílema nesnesitelná mužatka a.k.a. zabiják ( pro ty, co to taky protrpěli, hlavně hláška : " mami, už ne !!! " ). Děj spočíval většinu stopáže v neustálém, a mnohdy nesmyslně a hlavně zbytečně způsobeném, hledání toho či onakého člena rodiny, což bylo dáno prostě jednoduchým a slabým scénářem. V sestříhané verzi do TV filmu možná za dvě **, takhle natahované nic si nezaslouží skoro taky nic, max. tu *. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Áno, je to trošku pritiahnuté za vlasy, no toľko motívov a výjavov neponúka asi žiaden seriál a vlastne, kto vie ako koniec sveta bude vyzerať? Keď dáme bokom tie premotivované scény a štatisticky až fantastické prežívanie rodinky - má to niečo, čo núti diváka sledovať ďalšiu a ďalšiu epizódu... V úplnej pohode 70%. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama