Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadia Comaneci se v 70. letech stala ikonou sportovní gymnastiky. Její jméno je známé dodnes, protože se ve světě gymnastiky stále pohybuje. Dokázala úspěchy, které nelze překonat. Prožila si také bouřlivá a dramatická období. Díky lehké formě podání a humoru však nečekejte životopisné drama, ale spíše rodinný film, který zachycuje hlavně její sportovní kariéru. (Vladislava)

(více)

Recenze (5)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Film s výborným sportovním tématem. Škoda jen, že to bylo místama tak nudný. Myslím, že se z toho dalo vytěžit víc. 55%. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nechci psát "recenzi", jen dvě poznámky: Kathy Bates v tom nehraje a dvakrát tam sklouzne do záběru mikrofon. Jinak je to slušný tv film, nic extra, ale zase ne vyloženě špatný. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Jedeného dňa príde do školy tréner gymnastiky a Nadia sa do tohto športu vloží celou dušou. Prvotný neúspech vystrieda sláva vykúpená stratou voľného času či možnosti prežiť si normálne detstvo s rodinou a kamarátmi. Všetko -priateľstvo a dokonca aj láska bude odteraz súvisieť gymnastikou.... Film s priemerným obsahom hľadá odpoveď na otázku, či stojí vavrínový veniec za to, aby sa človek musel všetkého zriecť. Dej je zasadený do socialistického Rumunska. ()

Vladislava 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl dokument Nadia Comaneciová - diktátor a gymnastka, nebo život této gymnastky nějak zná, bude mít z filmu větší požitek. Samo o sobě je film hezký a krátký, ale chvilkami nudný a neznalý z něj bude mít málo. Co tehdy bylo ohromující, je dnes u gymnastek běžně k vidění, a tím se snímek stává zajímavým až vzácným. Zmíněný dokument je o chlup lepší, ale hodně záleží na tom, co od zhlédnutí čekáte. ()

Reklama

Reklama