Reklama

Reklama

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Don't Speak“ si zaslouží pozornost právě proto, že se nejedná jen o obyčejný tajemný film, ale proto, že obsahuje prvky, které nejsou tak tradiční. V tomhle případě jsou to animované sekvence, které jsou zajímavé. Dochází díky nim k narušení atmosféry, kterou se ale stejně filmu nedaří pořádně budovat, což je škoda. Nějaký potenciál by zde i byl. Snímek ale vnímám jako snesitelný, i když lehce podprůměrný. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Výjimečně musím souhlasit s Livingdeadem..Týpek kvůli bebíčku řve jak kdyby přišel o nohu, a každý si toho všimne. Nehledě na to, že režisér nejspíš ujíždí na podživených lidech a tak většina herců připomíná holokaust a hraje jakoby byli v divadle.Nevím jestli záměrně takto přehrávají a nebo jsou to divadelní herci, každopádně já jsem si nemohla pomoc a celou dobu jsem se smála, prostě mi to přišlo, že je to všechno takhle hloupý schválně. Ta "kočka" v pruhovaných šatech mě svým hraním opravdu rozesmívala nejvíce Ta byla luxusní, už jen proto bych doporučila se lidem na to podívat.Ale odpad to nebyl takže abych na tom našla něco, co mě zaujalo, tak asi ty počítačový dodělávky, to nebylo úplně marný. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách jsem si říkal, že s tímto filmem asi nebude něco v pořádku. Chlápek šlápne na střep a ječí, jako kdyby to byly jeho poslední minuty života. Doslova umíral. Parta pak dorazí na ostrov a začně zmatené běhání po ostrově. Herci - ty snad vzali někde z ulice, protože tohle musela být jejich první role. Nejvíc mne pobavila ta anorektička v pruhovaném topu. Procházela se jen po lese a jedinou dramatickou scénkou byla schovka ve skříni....A jak natočit složitější scény? Jednoduše - do filmu vložit animované scénky. ODPAD! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horor o prekliatom prímorskom mestečku, v ktorom všetci podivní obyvatelia musia držať jazyk za zubami, ináč ich postihne krutý trest. Samozrejme tam zakotví partia mladých a tento zákaz veľmi rýchlo porušia. Úplne zlé to nebolo, ale žiaľ, ani ďalší Dagon sa z toho nevykľul. Nápad sa mi ešte celkom pozdával, trochu zaujalo aj rozuzlenie a animované vsuvky o histórii prekliatia. Na hororovú atmosféru som však nenarazil. Občas sa tam síce objavil nejaký duch so zašitými ústami (aby sa nepovedalo), ale zľaknúť sa vôbec nedalo a najhoršie zo všetkého boli nesympatické postavy. Ani jednej sa nedalo držať palce. A keď už mali byť zamordované, zase nič nebolo vidieť. Celkovo slabota. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama