Reklama

Reklama

Přicházejí v noci

  • USA It Comes at Night (více)
Trailer 1

Rodina žijící v lesích daleko od civilizace se snaží ochránit od nákazy, která se šíří po celém světě. Do jejich domu se uprostřed noci vloupá muž, který se pro svou rodinu také rozhodl udělat vše, co je v jeho silách. Oba muži se rozhodnou spojit své síly, rodiny a vzájemně si pomoci, ale strach a obavy jsou silnější a nakažený může být kdokoli. (Lucccy.N)

(více)

Recenze (224)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „It Comes at Night“ je takovým tím filmem, z kterého čiší nejistota. Nejistota je hlavním tématem, protože postavy žijí v nejistotě, netuší, jestli další den bude všechno v pořádku, ale je také hro na diváka, protože ten si není jistý, co se stane a může se stát skoro cokoli. A právě ta nejistota je i nosným prvkem celého filmu a patrně udrží diváka u filmu připoutaného. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Taková atmosferická konverzačka mixnutá horovýma prvkama. Napětí je slušné, herci úplně v pohodě a vůbec řemeslně je It Comes at Night zvládnuté perfektně. Horší je to s dějem, který se fakt vleče a ta hodinka a půl vůbec neutíká. Tempo je pořád stejné, akorát na konci je pár rychlých scén. Navíc se hodně filmu odehrává potmě, kde chudák divák aby si oči strhal, aby viděl kloudný záběr. Čekal jsem víc. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Atmosférická pecka a opět důkaz, že i s málem se dá udělat mnoho. Opravdu mrazivý, znepokojivý horor, který krásně ukazuje, jak bychom se chovali kdyby nám teklo do bot. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Atmosféru to malo hustejšiu ako mnoho iných post-apokalyptických filmov. Tých zopár postáv čo tam bolo malo slušne napísané dialógy a celé to bolo celkom uveriteľné .... Ale vo svojej podstate celkovo nič na ktoré sme videli viac než tucet alternatív. It Comes at Night neprišlo z ničím novým a z toho starého ešte aj okresalo. Nehovorím, zlé to nebolo ale znova by som si to nepozrel. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celých 90 minut jsem marně přemýšlel co,že to vlastně má v noci přijít až mi to nakonec došlo...nuda.Ty lidi tam se prostě jen bojí,že se budou nudit a tak si pozvou další lidi a hledají nějakou rutinu.Jasně,primárně je It Comes At Night spíš psychothrillerem o tom,jaká je paranoia svině a jak moc nás strach z čehokoliv svazuje,ale tady je to podáno tak nezáživně až to místy fyzicky bolí.Po traileru sem spíš čekal nějaké to klasické bubání a ono nic.Tady se regulérně nestane vůbec nic.Kdybych byl připravený na komorní postapo psycho něco,pak budiž.Já ale čekal horor a ten to rozhodně není...40% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tohle se docela povedlo. Sice žádnej horor, ale mysteriózní drama to ano. Ta epidemie mohla být trochu hustější, přelidněnější, tím pádem i víc akce, ale tou komorností to vlastně splnilo účel, přemýšlet, jestli důvěřovat nebo ne, bejt v napětí, kdy a jak se to zvrtne. Samozřejmě, výhrady a přání by se našly, ale dokázalo si mě to udržet až do konce, a i když konec byl relativně průhlednej, tak vyloženě nezklamal. Škoda, že tam nebylo nějaký vysvětlení o původu, nebo pár flashbacků, ale to už by nebyl film na 90 minut. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Tady víc než kde jinde platí, pro dobrotu na žebrotu. Přiznám se, že film jsem si do chci vidět vložil čistě kvůli plakátu se psem, což jsem si uvědomil až teď po shlédnutí, takže jsem trochu zklamaný páč jsem od toho plakátu čekal film roku. To co v noci přišlo byl jeden z těch filmů, kde první půlhodinka uběhne za pár minut, divák je okamžitě vtažen do fungujícího-uvěřitelného světa. V podstatě žádná lekačka, ale spousta "prepare" záběrů. Hudební doprovod spolu s plovoucí kamerou drží tepovku sakra vysoko. Tenhle Drew Daniels, ten to má fakt v ruce. Lézt lidem do soukromí všedního života zkrátka funguje. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Horor se skvělou tísnivou atmosférou, malým, ale velmi zajímavě se rozvíjejícím dějem a zajímavými postavami. Navíc se tu i pomalu, ale účinně rozvíjí napětí. A finále docela drsné, teď tím nemyslím, že by to bylo brutální, ale tím, co se tam děje a jak se to tam děje. Na 5* to není, ale horor je to fakt dobrý. Konečně jsem na nějaký takový narazil, který by vyděsil, který by měl určité mystično. Už mě ty blbinky se zamaskovanými vrahy lezly na nervy. 4* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Možná, že kdyby se mi chtělo, dám It comes at night lepší hodnocení, ale tohle bylo pro mě jedním slovem zklamání. Opravdu nečekejte velkou akci. Kdo čeká zombie apokalypsu se vším všudy, může se spokojit nanejvýš s jedním zombíkem a spoustou dramatických vztahových zápletek. To vše se děje ale jen na začátku a na konci. Mezitím je vzduchoprázdno v čele s multikulti rodinkou a podezřelými příživníky. Neberte tento film jako nic jiného než jen sondu do pochroumané mentality přežívších. Pro mě ale bylo té okolní hororové omáčky moc málo. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tak špatné, jak se to tady hodnotí, to není, ale žádná sláva to tedy nebyla. Celou dobu se totiž operuje s tím, že se někde něco děje, ale vlastně se nikdy nic nedozvíme. Zbude tedy jenom ponorkové drama, kterých se dá vidět lepších hned několik. 65% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco úplně jinýho, ale špatný to nebylo. Jen bude určitě hromada lidí zklamaná, je to přesně na styl It Follows a VVitch. A přesně proto tomu dám 4* Rozbor to nepotřebuje, každej si k tomu udělá vztah sám Ale ani překvapení (horor) roku a ani film (horor) roku v tom nevidím. Herecky a atmosférou je to moc super A pro blbečky: Horror to je, jen ne pro fanoušky velkoformátových jednotvárných kravin Howgh 4* a.k.a 80% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Po celém světě se rozšířila smrtelná, neznámá nákaza. Nikdo neví odkud se vzala, ale tam kde je koncentrace lidí vysoká, tedy ve městě, není bezpečno. Na samotě v lese, žije tříčlenná rodina, která přežívá díky pravidlům. Jednou v noci se k nim vloupá chlapík, který hledá zásoby pro svou rodinu. Když se ukáže, že není nakažený, dohodnou se, že spojí síly a budou bydlet spolu. Co se zpočátku jeví, jako dobrý nápad, navždy změní obě rodiny. Na scénu tak nastupuje, nedůvěra, strach, paranoia, zoufalství. Snímek ukazuje, jak se i z normální rodinky, pod vlivem děsivé vize a snahou o přežití stává monstrum. Něco co už s lidmi, nemá nic společného… ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Název filmu je velice zavádějící. Celou dobu jsem čekal co jako vlastně přichází v noci ale odpovědi jsem se prostě nedočkal ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu se z toho filmu teď asi příště strachy poseru, až budu přespávat v dřevěný chatě někde uprostřed lesů. Na druhou stranu jsem místy měla pocit, že by se to dalo udělat ještě mnohem líp, tak o polovičním čase, a hodně často byl děj uměle natahovaný. Z kina jsem odcházela s velmi smíšenými pocity. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Vraj horror. Ani s odretými ušami. A ako dráma to pláva len v priemere, o nákaze sú desiatky oveľa lepších flákov. Celý film je jeden vykalkulovaný a prefikaný marketingový ojeb, počnúc trailerom, pokračujúc posterom a končiac názvom filmu. Prichádza v noci... WTF! Pri filmoch ako It Follows, It Came From Another World, It, It Lives Again, It Came From Outer Space... ste sa dočkali. Tuná na to It môžete čakať do aleluja. Hlavná vec, že je TO v názve, ľudia na TO skočia. Nabudúce natočím nejakú kktinu s názvom "It gonna eat you", dám tomu thrill trailer a poster na posranie, ale dej filmu sa bude odohrávať v samoške na stojáka s Ferom žerúcim langoš. Veď kto by sa by pri tom neposral od strachu?! Pri hodnotení by sa mala zaviesť nová kategória: "Ofajč roka"! ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z nejlepších záležitostí, kterou nám rok 2017 zatim přinesl.. myslim si, že takhle nějak by to mělo vypadat.. zajímavej začátek, kterej hned diváka přinutí přemejšlet a vtáhne ho do děje, povedená kamera, povedená atmosféra a děsivá hudba, ale jenom tu vlastně nebylo nic vysvětleno, takže kvůli tomu nemůžu dát plnej počet.. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Ty vole..cekal sem ze edgerton bude zaruka kvality..asi cekal ze to bude lepsi kdyz to videl na papire.. - jakoby sledujeme zivot rodiny a pak dalsi rodiny, ktera se nakazi atd..ale vole proc se nakazi - jasny pes - ale proc vole jestli vzduchem nebo nejakym zobikem vubec neni vysvetleno..a vzduchem tezko strilel na ne borec kulickovkou v lese! no je to vole navonenej prd..kde nic neni..cekas na neco a nic tam neni.. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

S temně psychologickou hustutou můžeme říct, že se zde střídá šumná nuda s strach nahánějící hudbou. Paranoa s otazníkem. Za mne 3,6 hvězdičky. ()

Reklama

Reklama