Reklama

Reklama

Přicházejí v noci

  • USA It Comes at Night (více)
Trailer 1

Rodina žijící v lesích daleko od civilizace se snaží ochránit od nákazy, která se šíří po celém světě. Do jejich domu se uprostřed noci vloupá muž, který se pro svou rodinu také rozhodl udělat vše, co je v jeho silách. Oba muži se rozhodnou spojit své síly, rodiny a vzájemně si pomoci, ale strach a obavy jsou silnější a nakažený může být kdokoli. (Lucccy.N)

(více)

Recenze (224)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Na začátek se sluší říci,že jsem si film určitě nepouštěl kvůli tomu,že mě má čekat spanilá jízda hororovou pastvou pro mé oči.Určitě nemíním psát o atmosféře,že to byl orgasmus nové vlny.Jedině proč jsem si tenhle film pustil byl Joel Edgerton,kterýho jako herce obdivuju.Vlastně jsem dostal jenom to.Jako táta rodiny to zahrál dobře,né skvěle,protože v tomhle filmu nešlo absolutně moc co hrát.Já v tom nevidím thriller,drama,horor a ani pomůcka pro všechny mysteriózní film.Je to nízkorozpočtováná seance u které jsem krásně usnul.S podivem jsem si říkal,že jsem i zvědav na konec.Pointa hadr a vypínám.Nahodit téma nákaza je pěkná sprosťárna.Nechtěl jsem moc,ale nedostal jsem absolutně nic.Synáček má sny,který nám rejža ještě musí vetřít do obrazu,kdy se zkrátí poměr stran filmu.Bože.Pak se to snaží šněrovat hororovým prvkem o jedné zapadlé chatě a doopravdy do nebe volající chodbou.Proč se ten film nejmenoval radši chodba u dveří.Všechno je to škvár,kdy chemie mezi hercema hapruje neskutečně a tím pádem se nedostaví vlastně to hlavní co chtěl snímek říci.To,že to půlka diváků vidí jinak,tak sláva jim,já na tohle neměl.Hudba měla dovolenou,atmosféra se vytratila po 10 minutách,náměť ubohej a zas jen ten Joel.30% ()

maverick080 

všechny recenze uživatele

Na toto som čakal dosť dlho a konečne som sa dočkal, premiéry aj tu u nás. Je to celkom kvalitné - herci robia dobru prácu, atmosféra funguje a scenár je dobrý. Jediná chyba je to, že film nevenuje dostatok času nákaze, teda hlavnej dejovej linke, ale skôr postavám, ktoré sú viacmenej nesympatické. Preto tomu dávam 3* , i keď by sa mohlo jednať naozaj o kvalitný kúsok. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Pěkný ... jako fakt, není to pro někoho kdo má rád akční řežbu, ale kdo si rád užije tísnivou atmosféru strachu a bezradnosti, ten si přijde na své. I přes zdánlivé pomalé tempo, hodina a půl utekla jako nic a musím uznat, že mě film bavil. Žádní zombíci, žádná monstra, jen lidi a strach. 78 % ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Izolační thriller staví převážně na dobrých hereckých výkonech a vyhrocených situacích. Tenhle film nemá ani jedno. ()

Sticks 

všechny recenze uživatele

Tak to je pecka. Celý čas jsem si myslel že to je pilot k seriálu a rozhodně si to seriál zaslouží!! Napětí od začátku až do konce a parádní příběh dělají z tohoto dílka nezapomenutelný zážitek. ()

Niki_Uzumaki 

všechny recenze uživatele

Ok, proč to má tak zavádějící název? Čekala jsem nějakej cool horor, místo toho jsem dostala psycho thriller, čas od času s lekačkou nechutného nemocného dědečka. Tak v půlce filmu mě to začalo bavit, čekala jsem nějakou zradu od týpka, co se jim snažil něco doma ukořistit, ale bohužel, byl to jen obyčejnej manžel a otec strachující se o rodinu. Taky jsem čekala nějakej zakázanej románek... Škoda. ()

raxxx odpad!

všechny recenze uživatele

Je těžke si nedělat srandu z američanu když nevi coje Arizona , periodicka tabula apd , pak použivaji plynové masky proti nějake "nákaze" a jak už člověk dostane ty "zarděnky" tak ho chtěji mermomoci odbouchnout , tohle je cely film ! přislo mi to jako podobna píčovina jako cabin ferever nebo tak nějak. Jo a co to přišlo v noci ? :-) ()

hony23 

všechny recenze uživatele

A další nízkorozpočtový film, který si vystačil s hrstkou herců a domem v lese. V něm se ukrývají 2 rodiny před jakousi nákazou, která bohužel specifikovaná není. Divák tak čeká na zombíky či jinak nakažené, ti ale stále nepřicházejí a o hororovou atmosféru se tak starají pouze noční můry jednoho ichtyla a celkem slušně vyhrocené vztahy mezi rodinami. ()

Z0ltar odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo by to fajn, kdyby se tam něco dělo. Poměr dvě lekačky a jeden mrtvej pes na 90 minut je opravdu hodně řídkej, zbytek jsou jen nudný rodinný rozhovory a předvídatelný finále (ale hlavně, že nám tady verbál vysvětlil, co je vata a co ne). ()

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

Špičkovo nasnímaný film, ktorý síce s jednoduchým príbehom, ale vtiahne a pohltí diváka do sledovania. Hlavne úvodná polhodinka je skutočne podarená. Hudba bola minimalistická, ale zároveň jedna z naj, ktoré som v poslednej dobe vo filme počul. Koniec mi nebol moc po chuti, preto hviezda dole. ()

Patr1k 

všechny recenze uživatele

"Najprehajpovanejší" film roka, ako toto mal byť horor? Čo tu bolo mysteriózne? Herecký výkon manželky a syna hlavnej postavy (Edgerton) bol naozaj podpriemerný a pokazil už aj tak naštrbený dojem - ostatok to zahral uveriteľne nastolenej situácii. Film lákal apokalyptickou zápletkou, ktorá samozrejme kvôli rozpočtu hraje nie druhé, ale tretie husle. Okej...v poriadku. Tak to bude aspoň o prekvapivej pointe? POZOR ODTERAZ SPOILERY - nie je. ide o drámu, kde nám je predostrené, že aj učiteľ dejepisu dokáže pod ťarchou priposratého syna a prepatej manželky zastreliť kohokoľvek. Mna ten koniec vyslovene naštval, pretože vôbec nebola potreba to takto ukončiť. Prečo ich nemohli nechať odísť? Aj tak by zrejme umreli skrz nákazu svojho syna. Zámer bol zrejme spôsobiť zhrozenie u diváka - v mojom prípade sa to podarilo, no nie kvôli tomu "masakru" na konci, ale že ten film smeroval k tak banálnej a tupej pointe. Dať odpad by ale nebolo fér, pretože forma bola v poriadku. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tento film mě hluboce zklamal. Jediné co by se dalo považovat za zdařilé byla kamera, režie a herecké role. Jinak scénář naprostý bullshit. Konec filmu byla i dost nechutná záležitost. Opravdu se mi to nelíbilo. A horor? To vážně? tak z 10%, mysteriozní ze 30% a největší část bych řekl drama. Když to shrnu tak:1) Nechutné až morbidní scény 2) Naprosto odlišný žánr než se uvádí 3) Nudný a nezáživný příběh a 4) film na mě působil negativně jako celek. To že jsem se nedozvěděl nic o nemoci a dalších věcech to už je detail. Navíc podle názvu jsem čekal naprosto něco jiného. Tento film si ale rozhodně už znova nepustím. 35% ()

wick 

všechny recenze uživatele

Komorní postapokalyptické drama ..zaujme atmosférou nejistoty, stísněnosti a dobrými hereckými výkony. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Nová doba, ako už v niekoľkých prípadoch absolútne neznámy človek napíše scenár a sám si ho aj zrežíruje, pretože ostatní dajú ruky preč od krásneho obalu v ktorom sa skrýva exkrement. Príbeh je absolútne o ničom, nudný, bez myšlienky, pointy a tempa, práca s atmosférou žiadna.  Dodnes neviem, kto prichádza v noci. Verím, že Trey Edward Shults si splnil sen a ukončí touto pliagou svoje filmárske pokusy. ()

SuperXero 

všechny recenze uživatele

Pekne spracovaný psychologický film s hororovým nádychom. Už od začiatku cítiť zvierajúcu atmosféru, strach a bezmocnosť postáv, čo pramení zo smrteľnej infekcie, ktorá je všade naokolo. Vynikajúce sú scény v noci vnútri v chate, kde sa vystrieda snáď všetko od radosti, pocitu bezpečia, súdržnosti až po nedôveru, obavu, vyššie spomenuté pocity strachu a bezmocnosti. Film je príkladom, že aj s nízkym rozpočtom a pár hercami sa dá natočiť film na úrovni. Chýbalo mi tam ale zakončenie s vysvetlením. ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Atmosféra, která by se dala krájet jako mlha u Rákosníčkova rybníku, ale bez vyvrcholení...Nicméně film mne udržoval v napětí až do závěrečných titulků, za což hodnotím čistým průměrem. ()

TesterX odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mne největší zklamání roku - samoúčelně pomalé záběry, v kterých se nic neděje, vyvolávají pouze jeden jediný pocit - nudu. ()

Krisslybear 

všechny recenze uživatele

Tak dobrú blbosť som už dlhšiu dobu nevidel, čo je toto za jednanie ľudí v tom filme. A ten koniec je klincom do rakve. Možno keby to skrátili z 91 minútovej stopáže na 40 tak by bol z toho dobrý kraťas, ale takto je to úplne nezáživne a nezaujímavé. Vôbec nemám žiadne sympatie ani k jednej rodine, a je mi úplne jedno čo sa im stane, hlavne nech už to skončí. ()

Reklama

Reklama