Reklama

Reklama

Do toho, Jets!

  • Japonsko Cheer Dance (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Hikari Tomonaga (Suzu Hirose) se přihlásí na střední školu Fukui Chuo a přidá se k roztleskávačkám z jediného důvodu - povzbuzovat chlapce, kterého zná ještě ze základní školy. Ale trenérkou klubu je přísná a tvrdá paní, která najednou oznámí: "Naším cílem je stát se šampiony USA! Bez zbytečností a přítelů!" Když starší roztleskávačky rychle klub opouštějí, přítomnost Hikariiny kamarádky Ayano (Ayami Nakajo) ji povzbuzuje, aby se nevzdávala. Podaří se klubu splnit svůj cíl stát se šampiony USA? (AXN)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že by tomu mnohem víc slušel seriálový háv. Ze začátku jsem měla trochu nostalgický pocit, protože to bylo pocitově hodně podobné Tumblingu, Rookies nebo Gokusenu. Máme tu tým, který se snaží a chce něco dokázat. Máme tu učitelku, která pro ně dře a snaží se, aby holky něco dokázaly. Takže je to pěkné, holky se snaží, budují přátelství, rivalitu, schopnosti. Film nám je ukazuje v období tří let, a proto si myslím, že filmový formát na tohle moc nestačil. Určitě by to bylo zajímavější a určitě by člověku víc přirostly k srdci, kdyby si je člověk mohl užívat déle a prožívat s nimi více úskalí. A že pro to bylo prostoru! Ale je to pěkný film o cestě za sny s pěknýma sympaťačkama, kterým vévodí Hirose Suzu; ta holka je fakt kočka, umí se pohybovat a asi z ní nakonec něco bude. Pěkné 3*. A možná to bude zní, že mluvím proti sobě, ale nakonec mi přišlo, že mělo strašně dlouhou stopáž. V podstatě ukázali toho tolik, aby si člověk buď řekl, že to chce seriál, aby si to víc užil s holkama, nebo toho ukázala zase až moc na film, ve kterém je přece jen důležitější větší spád na konci. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Zízy si nemyslím, že by to chtělo seriál, úplně mi stačilo takhle. Když, mám jiný problém. Taneční film o holkách, které vyhrají národní mistrovství a jdou se porvat s nejlepšími do Ameriky, má, pokud je podle skutečných událostí, zásadní limit a to, že protagonistky filmu asi stěží podají výkon, jako holky, které trénovaly tři roky. Takže tvurci maskovali jak to šlo a maskovali dobře. Vidět Cheer Dance určitě není ztráta času. ■ Trailer: https://m.youtube.com/watch?v=chp1uM_n3F8 ■ P.S. Jediný film, který mě napadá mít podobného ducha, je Hula Girls. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek jež pohladí na duši. Dominuje mu budování přátelství i týmového ducha, pochopení a samozřejmě nemalé míry odhodlání, vešla se i nějaká ta romantika či humor. Zejména mužská část publika si zde určitě nemá nač stěžovat, protože pohled na ta půvabná tančící děvčata je prostě skvostný :-) Ve snímku mne zaujaly dva silné momenty - jednak vcelku pochopitelně působivý závěr, ale především taneční scéna před výlohou měla vážně něco do sebe ve všech ohledech. Co se týče Hirose Suzu, tak její úsměv je opravdu odzbrojující. Jak píše Jirka, tenhle snímek se dá srovnávat s Hula Girls, ovšem zde není takový prostor věnován dramatu, jde spíše o zábavnější kousek. Každopádně oba dva doporučuji ke zhlédnutí. P.S. Nevím jak vy, ale pokud porovnám americká a japonská děvčata, tak co se půvabu týče, porovnávat se to vlastně ani nedá, Japonky je totiž drtí vše všech směrech :-) ()

Reklama

Reklama