Reklama

Reklama

Doctor Strange - bonusový prodloužený IMAX trailer

  • USA Expand Your Mind: An IMAX 3D Exclusive First Look

Obsahy(1)

Studio Marvel přináší exkluzivní bonusový materiál o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi, jehož život se změní po strašlivé dopravní nehodě, která mu znemožnila používat ruce. Patnáctiminutový prodloužený IMAX trailer, který lze označit jako „prequel" vám umožní lépe poznat Dr. Strange a také možná odpoví na mnohé vaše otázky. Exkluzivně pouze v IMAX 11. 10. 2016. (Falcon)

(více)

Recenze (7)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Spoileroidní nášup, kterému distributor vrazil nálepku „prequelu“, opatřenou puncem #363vyvolenych exkluzivity. Jistě, ve 3D slibuje Doctor Strange trikové orgie jdoucí na hranu houbového tripu, ale umění traileru je nalákat, nikoliv nechat diváka při finálním sestřihu odškrtávat políčka „viděno“. Zamrzí to ponejvíce u toho New Yorku ve verzi Inception 2.0, s hudebním podmazem vykrádajícím Zacka Hemseyho do posledního akordu. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tato 15minutová IMAX jízda mě na novou "marvelovku" navnadila víc než dost! I když jsem měl místy pocit, že se dívám na Inception, rozhodně musím na Cumberbatche zajít do kina, protože tohle bude stát za to. Nezapomeňte však, že toto byla pouze triviální PR akce, která ukázala jen takový rozšířený trailer (a neváhala to nazvat prequelem) s několika scénami z filmu (které nutno uznat vypadaly parádně), tak nevidím důvod, proč hodnotit tak přehnaně kladně. Na sociálních sítích prý máme používat #363vyvolenych, mno - já bych to viděl tak na 30 - jinak sál zel prázdnotou. :P ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Hodnotím spíše celkový zážitek, než pouhých 15 minut tohoto rozšířeného traileru. Poprvé jsem měl možnost usednout do pohodlných křesel našeho gigantického IMAXU a ikdyž jsem si prvních pár chvil zvykal na nepříjemně se vyobrazující se titulky, zážitek to byl naprosto parádní a celkově jsem teď na Doctora natěšen mnohem víc. Rozhodně jsem rád, že jsem byl jedním z těch 363 "vyvolených", kteří neváhali obětovat cestu kvůli takto krátké projekci. A co jsem viděl z filmu, tak Strange bude rozhodně jedním z nejlíp naefektovaných a nejmindfuckovatějších komiksáren, co jsme kdy mohli vidět. A co víc si prostý člověk může přát, než super plakát zdarma po projekci pro každého? Díky za tuto exkluzivitu! ()

KREI 

všechny recenze uživatele

No.... vizuálně dobrý, příběhově klasika.... ALE Prequel? Rozšířený trailer možná, ale jsem zvědav kolik scén z toho nebude ve filmu když tak víc jak 60% byla mainstream akce... ()

Jady

všechny recenze uživatele

Já myslím, že by si místní komentátoři měli napřed přečíst originální název a pak hodnotit. Taky bych od filmových nadšenců čekal, že už dávno znají dementní přejmenovávání rukama českých distributorů - příkladů je nepočítaně, ale jeden mluvící za vše: film "Not Another Teen Movie" má "český" název "Bulšit" a NE NEPŘEPSAL jsem se, opravdu se "š".... ()

Reklama

Reklama