Reklama

Reklama

Zutto mae kara suki deshita: Kokuhaku jikkō iinkai

  • Japonsko ずっと前から好きでした. ~告白実行委員会~ (více)

Obsahy(1)

Dospívání je časem, kdy se člověk pere se svými emocemi a učí se poznávat lásku. Uvědomit si své city a vyznat se z nich osobě, kterou milujeme, je vždy těžké a asi nejtěžší je to pro někoho, kdo se s láskou setkává poprvé. V jedné japonské škole se s úskalími lásky seznamují 3 dívky a 4 chlapci. Jednou z dívek je Natsuki, která se konečně odhodlala vyznat lásku svému příteli z dětství Yuuovi. Když však chlapcova reakce nebyla přesně taková, jakou očekávala, rozhodla se celou situaci otočit ve vtip a Yuua přesvědčit o tom, že si chtěla vyznání lásky pouze vyzkoušet. Yuu byl zaskočený dívčiným vyznáním i jejím následným prohlášením, protože mu však Natsuki není lhostejná, rozhodl se, že jí rád s jejím trénováním milostných vyznání pomůže. Tím se tito dva mladí lidé dostávají do podivné situace, kdy ani jeden nedokáže přesně rozpoznat city toho druhého, aniž by nepochyboval, že je to pouze hra. Aby vše bylo ještě zamotanější, tak Natsuki zpovzdálí sleduje její spolužák Koyuki, který se rozhodl dívku upozornit na to, že ji již delší dobu tajně miluje. Natsuki, Yuu a Koyuki jsou však jen třemi ze sedmi mladých lidí, jejichž první romantické okamžiky film Zutto mae kara suki deshita: Kokuhaku jikkō iinkai sleduje... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Klasická romanťárna, která slouží ale jako dobrá oddechovka, protože se tu člověk nedočká žádného fanservisu v podobě ecchi prvků (což i dobře vzhledem k tomu, jak je to všude). Na druhou stranu to ale není úplně tak procítěné, kdy autoři stvořili něco s ubranýma grádama - co se v porovnání s jinými filmy týče. Je to hezká podívaná, ale prostě tomu chybí hlubší vnoření do příběhu a bot jednotlivých postav. Animace je celkem dobrá a co se týče hudby, tak tam už bych měl menší výhrady, protože některé ty songy jsou až moc přeslazené romantické počiny pro trochu mladší dámské publikum. Celkem mě překvapil ale závěrečný nazpívaný příběh s obrázky. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Šedé čísla? Aké smutné CSFD...Trochu som sa nútil pustiť si to, ale behom pár chvíľ ma to okamžite chytilo a hltal som každý moment. Tie páriky sú tu strašne roztomilé. :-) Príjemná romantická dráma, správne odľahčená, aby dávala čo najviac pozitívnej energie ale zároveň nestrácala na vážnosti. Jedinečnosť tomuto filmu pridáva aj spôsob podania príbehu, kde asi pätinu stopáže vypĺňa niekoľko veľmi fajnových piesní. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Asi tak 3 dvojice párů holka kluk, kteří jsou do sebe zamilovaní, ale neví o tom. Ke konci, jak jistě tušíte, se všichni navzájem dají dohromady (myslím... ztratil jsem přehled, jak jsem u toho usínal). Hlavní negativum tohoto extrémně romantického a uslzeného a pocity naplněného díla je to, že se absolutně nevcítíte do postav. Celý děj působil jako zkrácení 26 dílného seriálu do jedného hodiny, z nichž minimálně 20 minut byly hudební sekvence zpívající o lásce a posunutí děje o pár dní/týdnů. Když se to pak všechno sečte, k nikomu nic necítíte, nepamatujete si na konci jejich jména, jedna z dvojic byla tak trapná a nevýrazná, že jejich "rozhovory" budete přeskakovat a celkově u toho možná usnete... Pěkná animace je tak jediné, co je pěkné. Příběh prakticky nulový, občas světlé chvilky, když se konečně mládenci/dívky odhodlali, ale to je tak vše. Slabých 35% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Sympatický romantický film s pohodovým tempem, slušnou animací, příjemnými postavami a pěknou hudbou. V podstatě mě ani nenapadá nic podstatného co bych chtěl vytknout... Na druhou stranu ačkoli jsem strávil velmi příjemnou hodinku, počítám, že za pár dní si na to, že jsem viděl "Vždycky jsem tě miloval" nejspíš jen matně vzpomenu. Takže ono je to pěkné a příjemné, ale nějak jsem nenarazil na nic co by mě silně zasáhlo. Přemýšlím, jestli to chtělo nějaké drama, které by alespoň trochu zamotalo příběh, nebo jestli tomu chybělo něco jiného, ale ke správné odpovědi se nemůžu dostat. Faktem tedy zůstává, že tenhle film je vlastně slušná romantika, ale bez jakéhokoli napětí, protože jak to skončí si člověk domyslí asi po 20 minutách filmu a během dalších 40 se nestane skoro nic co by to nějak změnilo... Tak přece jsem se nakonec nějak dobral k tomu, co vytknout a tak můžu konečně s klidem ubrat jednu hvězdičku, protože napsat že to bylo pěkné, ale něco tomu chybělo není prostě můj styl (protože proč to dělat jednoduše, že?). 7,5/10 ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama