Reklama

Reklama

The Escape

Trailer

Obsahy(1)

Mezi léty 2001 a 2002 přišla společnost BMW s novým modelem reklamy na své vozy, když na internetu uveřejnila celkem osm filmů, jejichž vytvoření se zhostil stejný počet věhlasných režisérů. Krátké akční snímky spojovala postava řidiče (Clive Owen) a samozřejmě nejnovějších modelů BMW. V roce 2016 firma oslovila Neilla Blomkampa, aby v rámci propagace sedmé generace vozů BMW řady 5 navázal na zmíněnou tradici. Tentokrát je tajemný řidič najat, aby bezpečně odvezl lidský klon (Dakota Fanning) z ilegální genetické laboratoře. (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Tak jako začaly v poslední dekádě trochu ztrácet duši vozy BMW (stále ale mnohem méně něž mnohé jiné značky takže nic ve zlém, jsou to skvělá auta a v mnohém jsou samozřejmě daleko dál) tak je tomu i u návaznosti na sérii The Hire. Pusťte si The Folllow a možná pochopíte co mám na mysli... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že díly série Hire jsem doposud neviděl, ale po zhlédnutí tohoto počinu si budu muset sednout a napravit to. Souhlasím s většinou, že tohle by chtělo plnohodnotný film, neboť Clive Owen za volantem vypadá jako dost velký frajer. Zase se v roli záporáka objevil Jon Bernthal, který mi čím dál tím více sympatický. Na 14 minut se toho událo hodně, nikterak malý rozpočet jsem z toho vycítil již po pár minutách. Co by za scénu s helikoptérou dali mnohé americké snímky. Myslím si, že všichni hodnostáři z BMW se teď musí tetelit blahem, neboť taková reklama určitě automobilce přidá nějaké ty body navíc. Za mě dávám 80 % ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Po letech pokračování BMW série kraťasů. Stejně jako předtím i tady tvůrce otiskl něco ze svého rukopisu, ale každopádně hlavní je souboj Owen vs. Bernthal, který má koule a baví. Škoda jen, že honička na dálnici mohla být delší a plnokrevnější. Carnahanův nebo Ritchieho příspěvek zůstane nepřekonán. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle baworácký kraťas mně úplně pohltil. Nevadí mi, že je to jen reklama na auťák německé automobilky. Užila jsem si ho o polední pauze. Clive Owen by byl jako Bond dokonalý. O proti Craigovi je mnohem více charizmatický a uvěřitelnější. Pobavila mně ta jeho chladnokrevnost a ledový klid a nakonec milý úsměv. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kraťas, na ktorý som sa pozrel kvôli Jonovi Bernthalovi a práve ten ho pozdvihol. Bohužiaľ to ale nestačilo ani na priemer. Pretože ma mrzí že to bola len prostá reklama na BMW. O nič iné tam nešlo. Len aby ste si kúpili bavorák. Naháňačky celkom dobré, prišiel dokonca aj vrtuľník, takže lacné to nebolo, ale vodiči "kukláčov" sa správali ako magori. A Vera Farmiga si tam ani neštekla. Neviem na čo tam vôbec išla ukázať svoju perfektnú riťku. Dakota Fanning ako dosiahla pubertálny vek, mi príde neskutočne odporná (nemyslím jej vzhľad, ale charizmu). Kiež by bola zase ešte len dieťa. Myslel som, že z nej vznikne hviezda, ale rozhodne som sa zmýlil. Owen v pohode. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama