Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladíci se pustí do záchrany obyčejného fast-foodu, kde jsou na brigádě. Zákazníky jim totiž přetahuje obří burgerový řetězec, který si otevře pobočku hned naproti. (Netflix)

Recenze (12)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Neškodný detský film, ktorý sa výborne hodí na skoré víkendové ráno. Vtedy si iste nájde svojich divákov. Malé deti sa pri tom budú určite dobre zabávať. Jednoduchý príbeh o dvoch kamarátoch, čo pracujú v reštaurácii s rýchlym občerstvením "Good Burgers". Vďaka tomu, že jeden z nich dokáže pripraviť výbornú špeciálnu omáčku sa im podarí zachrániť ich podnik od krachu a dokonca vyštípu z podnikania dravú, konkurečnú spoločnosť Mondo Burger, ktorá sa neváha uchýliť ani ku nekalým praktikám. Malú úlohu si v tejto komédii strihla aj legenda NBA Shaquille O´Neal a tiež aj bývalá sexihviezda z "Pobrežnej hliadky" Carmen Electra. ** ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Vítejte v Good Burgeru! Tak na toto se nedá zapomenout. Sice je zde nízké hodnocení, ale já této ujetině nedokážu ubrat ani půl hvězdičky. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Z několika zdrojů jsem se dozvěděl, že tento film má v USA kultovní status. Tohle ale fakt můžou milovat jenom amíci. Barevná, uřvaná, šílená a hodně energická blbina pro děti. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

2 hvězdičky prvně kvůli Sinbada a Kenana jinak bych dal 1 možná žádnou . Dokonce si vzpomínám že sem se na to díval skutečně z donucení . Typické americké nudné béčko. ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

43%? To snaď nemyslíte vážne. Pri tomto filme sú aj všetky ostatné zlé filmy dobrými. Neuveritelná "fatShitGrcanica" mc big exkrement splodený hot demenciou. Prvý film ktorému patrí čistých 0%. (Neodporúčam ani pre deti pretože vychovávať ich filmom v ktorom vládne demencia a dalsie psychické poruchy s burgermi v nich vyvolá zlý príklad nemyslenia a "debilnenia") ()

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode odychový film s dvoma tupcami. Môžme si povšimnúť ako je to naozaj stími fastfootme a výrobou hamburgrov -proste nehigienické prostredie a material je rôzne svinstvo- . No 2 krát by som si tento film určite nepozrel pretože ma chvílkamy dosť nudil. ()

Reklama

Reklama