Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (97)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší atmosféra, kterou Black Mirror nabídl. Další luxusně zpracovaný námět, který mě udržel napnutou až do poslední sekundy. Je sice pravda, že jsem filmů na podobný způsob viděla už hodně, takže mě většina zvratů vůbec nepřekvapila, v žádném případě to epizodě nijak neubralo. Závěr mě nakonec přece jenom trochu překvapil, takže za mě splněno na sto procent. ()

RavenSpector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že nejsem jediný komu je blízký výborný nápad a zároveň odporný hlavní protagonista. Jeho chování je dokonale nereálné. Ten chlap neskutečně přehrává a tudíž mu neuvěříte ani na minutu jeho emoce. Nešťastná volba herce pokazila celý snímek. Dosud odvysílané epizody se totiž vyznačují, mimo dobré myšlenky, hlavně dokonalým hereckým provedením. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svojou myšlienkou ma až tak epizóda neoslovila, ale určite ma oslovilo jej hororové spracovanie, ktoré mohlo byť aj silnejšie, ale na tento formát to úplne stačí. Splývanie virtuálne reality s realitou bolo ukázané nadmieru dobre a v podstate je táto idea kruto pravdivá. Veď reálne je vlastne to, čo si "myslí" naše vedomie. Viď Matovič. ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl perfektní! Pointa tohoto dílu spočívala především s nevyřešenými problémy s matkou. Ty ho nakonec dohnaly do ústraní a vesměs se veškeré nevyřešené problémy hromadící se v hlubinách duše týkaly právě vztahu s matkou. Ta ho nakonec také sama zabila. Tím, že hlavní hrdina nezvedl telefon matce hned a rozhovor s ní stále odkládal. Díky tomu se dostal až na hranici svých psychických sil a proto mu matka pořád a stále volala. Stačilo zvednout ten blbej telefon, možná by potom mohl žít, protože by se spojení třeba ani nepřerušilo, pokud by mu matka již nemusela znovu volat. Pointa tedy? Vždy zvedněte telefon své mamince 😁 ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě asi posledních 10-20 minut absolutní nudná pičovina. Týpek se 40 minut prochází po baráku a prakticky se vůbec nic neděje, navíc je jeho charakter jeden z nejotravnějších vůbec. Takovej ten rádoby vtipnej charakter, co se chová jak úplnej retard a akorát vás celou epizodu sere. A zrovna takovej dobrej nápad s virtuální realitou to byl, z toho by se dalo vytřískat takovejch zajímavejch věcí a ono hovno. Hodnocení: 5/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • Když je vidět obálka časopisu, na které je Shou Saito (Ken Jamamura), CEO firmy Saito, můžete si v levém dolním rohu všimnou zmínku firmy Granular, která vystupuje v epizodě Nenávist národa (2016) jako výrobce robotických včel. (hansel97)
  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť hru "Dark Souls II" (2014). Hannah John-Kamen poskytla hlas pre Dark Souls II, v ktorej stvárnila postavu Sweet Shalquoir. (Arsenal83)

Reklama

Reklama