Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tom, čo je väčšina svetových zásob vody smrteľne kontaminovaná, sa malá skupina preživších, ktorí sa uchýlili k vzácnemu zdroju čistej vody, dostáva do smrtiacej hry na mačku a myš a musí brániť svoje životy pred infiltrátormi, ktorí nie sú tým, čím sa zdajú byť. (EvilMatus)

Recenze (2)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný postapo thriller ze Spojených Arabských Emirátů. Na Araby slušná podívaná, která je technicky zvládnutá a byť příběhově nepřínáší nic moc nového, pořád se jedná o téma, které jen tak neomrzí. Zdevastovaná krajina a malá skupina přeživších se ukrývá v letadlovém hangáru s vodní nádrží a brání se před infiltrátory, kteří nejsou vítání. Místy slušně napínavé, dojde i na trošku krve, hlavní záporák je bývalý mariňák, takže dává všem docela zabrat a dojde i na nečekaná úmrtí. Srovnatelné s Divide kvalitně však o řádek horší.Balancovalo to u mě i mezi 4 hvězdy, nakonec zůstanu u silných tří. 65% ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Snímek čistě ze Spojených arabských emirátů jsem ještě neviděl, ale teda jo, vcelku pěkný post-apo, které však nenabízí nic úplně nového a převratného, ale zároveň baví a dokonce má vcelku zajímavou strukturu. Bandička survivorů jsou v jakýmsi rozpadlým hangáru a jejich velkou výhodou je nádrž na vodu, která je evidentně tím největším nedostatkem v tomhle světě a každý o ni má zájem, tak tahle bandička si to chrání a nikoho k ní nepustí hehe... Následné "testování" přeživších a jejich krvavá "selekce" a ne úplně běžné filmové úmrtí ponechají diváka v pozornosti. Scény s amputací nohy pilou na dřevo a zastavení krvácení nažhavenou lopatou, balancováním na křídle, aneb hrajeme šibenici a nebo Jamalovo povídání, kdy už povídat moc nemůže se povedly. Neobešlo se to samozřejmě bez logických chyb (stále mi nedocvakává, jak se ta mařka nemohla vyškrabat po schodišti), ale ve výsledku moc povedený. ()

Reklama

Reklama