Reklama

Reklama

Útok mutantů

  • USA Day of Reckoning
Trailer

Před patnácti lety postihla celý svět strašlivá katastrofa. Milióny démonických stvůr se vynořily z hlubin Země, zaplavily celou planetu a od rána do večera požíraly lidské maso. Nyní se kvůli zatmění Měsíce na 24 hodin vrátily. Lidstvo čekají další jatka. Jedna rodina se postaví krvelačné přesile nejen, aby si zachránila život, ale i proto, aby zabránila monstrům v dalším návratu. Kdo přežije útok mutantů? (TV Prima)

(více)

Recenze (21)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pätnásť rokov po tom, čo sa tímu vedcov podarilo rozpútať na zemi peklo, pretože vypustili krvilačné príšery, ktoré roztrhajú všetko živé, sa obyvatelia celého sveta musia začať opäť báť o svoj život. Všetky indície naznačujú, že monštrá začínajú znovu ožívať a sú pripravené zničiť všetko, čo im stojí v ceste. - Túto hrôzu som pozeral len kvôli tomu, že v tom hrá moja oblúbená Barbara Crampton, ktorá je nanešťastie spolu s Raymondom J. Barrym jediným svetlým bodom, ktorý som u tohto hororu našiel. Inak je to strašne dôležito sa tváriaca nezaujímavá záležitosť plná hrozivých digitálnych efektov, ktorým nepomôže ani to, že kameraman je z Česka. Len ťažko veriť tomu, že to nemá na svedomí Syfy, ale spoločnosť Epic Pictures Group, ktorá v posledných rokoch priniesla viacero hororov na vysokej úrovni. + Barbara Crampton + herec z The Shortcut a The Purge: Election Year + herečka z Mercy + herec z A Perfect Vacation ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

A pak že hledání filmového dna nedává smysl... Stalo se pro mě už takovým rituálem, že v nepravidelných intervalech, kdy nespavost bojuje s vyčerpaností, zkouknu nějaký snímek vhodný jako výplň televizního vysílání v pozdních nočních hodinách. Rozumím tomu, proč nízkorozpočtový snímek má takové triky jako Day of Reckoning, proč má takové lokace a využívá služeb takových herců, ale proč scénář nedává smysl, postavy se chovají jako dementi a všechno je absurdní? Tohle se dá reálně hodnotit jen odpadem nebo pěti hvězdičkami. Abych nikoho neuváděl v omyl, držím se při zemi. Celkový dojem: 5 % za nechtěný humor. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Objektivně je asi tenhle film v černých číslech zaslouženě, ale já nejsem žádnej objektiv, nýbrž subjektiv a mám rád lobotomizující béčkový scífka. Takže jsem si tuhle televizní Syfy hovadinku docela užil. Je teda fakt, že zprvu jsem se trochu vyděsil třeba úrovní triků, nebo scénami připomínajícími recesistické Birdemicy, ale pak si zvykl a neřešil to. Příšeráci nakonec měli něco do sebe (hlavně ty masožravý krávy byly super), stopáž byla milosrdná a hrály tam tři moc hezký ženský všech tří generací, takže zaokrouhluju nahoru. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Barbaru Crampton mam v podstate rád. Hrala i v kravinách, ale má na konte i veľmi slušné filmy. Lenže tento k nim patriť nikdy nebude. Film sa tváril strašne megalomansky s tou hordou démonických stvorení a keď boli točene z diaľky, tak to tak mohlo naozaj vyzerať. Ale ako sa priblížili, hned som vedel, že tento film si zaslúži byt v čiernych číslach. Tie triky boli neskutočne lacné, nikdy som nepochopil tvorcov, čo nemajú peniaze, že sa púšťajú do takýchto nákladných záležitosti. Potom to dopadne presne tak, ako tento brak. Postavy sa chovali debilne, herci okrem Barbary nestáli ani za zlomenú korunu a to pre mna, neboli vobec neznáme tváre. Hold, kde je špatný scenár, tam i herci sú špatní. 1* a i to len kvôli už dvakrát spomínanej herečke. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký film „Day of Reckoning“ je jen dalším kouskem, kterým se SyFy snaží zaplnit hodinu a půl vašeho drahocenného času v případě, kdy nemáte opravdu nic jiného, na co byste mohli kouknout. Je to škoda, v tomhle filmu byl potenciál, i když už sám příběh je jednoduchý a místy až tragicky nudný. Ale z příšer se dalo něco vykřesat. Nakonec se ani to nepovedlo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Bylo to béčko jak vyšitý, triky dost umělý, ale přesto to docela šlo do koukat, nepopírám že jsem to preskakoval. Herci taky spíš podprůměrné nacpat do toho víc peněz mohl to být dobrý. ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Špica snědl jsem při tom tři párky a klobásu, vypil dva Smíchovy.¬         Špičkové dílo nezi odpady. Já potěšen byl velmi. Mutanti ptáci sezobávali, mutanti krávy sežírali, mutanti lidé trhali. A rodina nade vše. Takže i mravní poselství. Naposled podobné viděl Žralokanádo seriál. Joel Novoa nová hvězda reži sér rank strmě vzhůru na IMDb. Zvedám palec k fandění!¬                 Tento filmový čin zařazuji mezi díla Veliké polní latríny, cena hliněný pohár s excrementis diareis. ()

aquiver odpad!

všechny recenze uživatele

Kamera a formální stránka je překvapivě profesionální, ovšem snímek doplácí na stupidní scénář, klišé a nelogické chování postav, zejména s blížícím se závěrem. Zkrátka americká kravina, kterých je i ve vysokorozpočtové kategorii dost. 10 % ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Prázdné bankovní účty, silná opice svírající scénáristovu mysl, náhlé pomatení smyslů u režiséra... Jinak si nejsem schopna zdůvodnit vytvoření tohoto hororového a filmového paskvilu.... Odpadkový koš, prosím! ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Béčko, efekty odporný, herecký výkony vlastně taky, ale přesto koukatelný. Tohle se nedá brát vůbec vážně. Doufám. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Očekával jsem leccos, ale takovou kravinu opravdu ne. Prvotřídní ohavnost a jasný odpad. Vůbec nechápu, jak se pod takovou hrůzu mohl někdo s klidným svědomím podepsat. Na druhou stranu jsem se docela dost pobavil, to ne že ne. Například takové digitální efekty, které podle mě musely vznikat někde na učilišti v 90. letech, působily opravdu neskutečně vtipně. Absence smysluplného scénáře se tak nějak už dopředu dala očekávat, mizerní herci k tomuto žánru asi taktéž patří. Děj jedna velká nuda, navíc poměrně hloupá. Útok mutantů dokáže zaujmout snad jen všudypřítomnou hloupostí a absolutní rezignací na jakoukoliv logiku. V zájmu zachování zdraví doporučuji se snímku vyhnout velkým obloukem. 0/10. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak jo béčko jako prase s céčkovýmy triky. Ty Digi potvory byly vážně příšerný, ale koukat se na to dalo, je tu mnohem horších. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Typický príklad produkcie z obrazoviek Sci fi Channel. Skupinka ľudí uniká pred inváziou mimozemšťania/zmutované bytosti/monštrá. Pričom celý čas sledujeme ako sa snažia dostať z bodu A do bodu B, za asistencie veľkého množstva prenasledovateľov, ktorých trikové zvládnutie je niekde na úrovni prvej polovici rokov 90-tých (samozrejme b produkcie z tohto obdobia). Prvých 20 minút sa divák zoznamuje s postavami, rýchlo zistí, kto to zabalí ako prvý a potom sa díva na príbeh, ktorý už videl aj v oveľa lepšom prevedení. Našťastie sa na obrazovke takmer stále niečo deje a ako milý bonus je tu prítomnosť dvojice kvalitných starších hercov - Barbara Crampton a Raymond J. Barry, škoda, že nedostali o niečo viac priestoru, hoc aj na úkor hlavného hrdinu, Jackson Hurst sa mi zdá neskutočne drevený. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Ona v podstatě ta nosná myšlenka je dobrá - lidé očekávají příchod nějakých zmrdů, o kterých už vědí, co od nich můžou čekat, protože to už jednou celkem nedávno zažili. Není to tedy pro ně žádné překvápko. Jsou tu i další světlé momenty - zkouška humanity v bunkru a tak. Jinak je to ovšem digitální peklo, jak je ostatně patrné z fotek. Z hlavy se film vykouří celkem rychle. ()

DoubleJack 

všechny recenze uživatele

CGI z těžkých devadesátek, herecké výkony na úrovni dětského představení a scénář s dialogy tak hloupými, že by mohly být posloužity jako základ pro celkem dobrou předvolební kampaň. Přitom prostor pro zajímavé otázky by tu byl - co jsou potvory zač? Kde se vzali? A proč tak zběsile všude běhají, jako by zrovna uveřejnili poslední model iPhonu? Vlastě mám tyhle snímky ale ve skutečnosti rád, protože si vždy zas o trochu víc začnu vážit dobrých filmů. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Obecně mám tyhle filmy, pro jejichž kategorizaci už nestačí písmena abecedy, docela rád, ale tohle byla bohužel víc nuda než zábava. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

MegaOdpad! Toto snáď nemyslia vážne!? Film je plný ale fakt totálne absurdných digitálnych efektov. Nerozumiem ako vlastne tento snímok mohli vypustiť do sveta, však to je hanbu že takéto niečo bolo stvorené. ()

Koral11 odpad!

všechny recenze uživatele

Prima cool, deset hodin večer a já naivně doufala že tam nebudou ty hrůzostrašné animované příšerky. :D ()

Reklama

Reklama