Reklama

Reklama

Michael McCauley žije spokojeně nudný rodinný život bez jakýchkoliv výkyvů. Prodává pojištění, s rodinou žije za městem, a do práce a zpátky dojíždí pravidelným vlakem. Každý den, už deset let, co odešel od policie. Dnešní den se moc nepovedl a stejně jako vždycky nastupuje do vlaku a těší se domů. Zdraví známé průvodčí i známé tváře. Dveře se zavřou, vlak se rozjede z nádraží a nic ještě nenasvědčuje tomu, že tahle cesta bude úplně jiná a že postava Liama Neesona si během ní sáhne na dno fyzických i psychických sil. Po chvilce jízdy si k němu přisedne atraktivní žena (Vera Farmiga) a položí mu jednoduchou, trochu znepokojující otázku: „Co jste za člověka?” Pod vlivem jejího osobního kouzla i obálky s penězi se Michael nechá vtáhnout do zvláštní a smrtící hry. Musí ve vlaku najít někoho, kdo tam nepatří. Když neuspěje, přijde o rodinu, pokud uspěje, dostane odměnu. Odmítnutí se nebere jako odpověď. Vlak uhání, tajemný vládce hry sleduje každý jeho krok a vzdálenost do cílové stanice se krátí. Než zastaví, šílená situace ve vlaku se promění v horečnaté pátrání, rvačky a střelbu. Je to hra nebo promyšlený zločin? Kdo je tajemný cizinec ve vlaku a proč ho má najít? (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Děláte jak kdyby jste na tomhle poli nic lepšího neviděli :D Bez urážky Cizinec je fajn žánrovka, ale nic nad čím bych vzdychal nezkrotným úžasem, takže tak :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

je to mzss1 že ? hele já sem spokojeně vrněl a tohle fakt parádní zážitek, ty si mohl taky vrnět, když  by sis nechal tu máčku :-P . Navíc ty si artový divák, ty tenhle typ filmů, kdy muži dokazují svoji mužnost (ochráním tě) nepochopíš :-P 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Četl a bezmezné nadšení tebe a ještě jednoho mého oblíbence (nebudu ho jmenovat) vám neberu, ale to už můžu fakt nacpat 5* všemu :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheEvilTwin

Dle všeho no name postava. Prostě nějaký policajt, oni pak říkali ve zprávách že zatýkali i policajty, takže onen dotyčný byl mezi nimi.

TheEvilTwin

TheEvilTwin (hodnocení, recenze)

SPOILER - dotaz: Prynn ve vlaku rikala,ze byli vrahove 2. Jeden zemrel-Murphy, ale tem druhy byl kdo??:O

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Ten film je totalni kokotina a ja jsem uz dost nasranej. Od ted budu davat kokotinam nelitostne odpad! i kdyz by si treba nejakou tu hvezdu zaslouzily aspon za kameru, bo neco. Tenhle film vznikl " SPOILER " urcite kvuli tomu vykolejeni vlaku, protoze jinak je ten film totalni chujovina. I to vykolejeni je kokotina, ale to jediny z filmu aspon trochu dobre vypada. Trochu to tahne Neeson a jinak nic. NECHODTE NA TO ! NEPODPORUJTE KRAVINY, JINAK JE BUDOU DODAVAT DO KINA JAK NA BEZICIM PASU !

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Posledny rok a pol som si daval repete starych americkych peciek, tak teraz si dam asi repete azijskych klasik. Ultra Force, Red Force, Jackie Chanovky z cias, ked sa este bil sam Jackie bez pomoci kaskaderov atd. Waco ma na to neustale nahovara. 

Commuter aj tak podla trailerov nevyzera, ze by sa legendarnej vlakovej klasike so Seagalom vyrovnal. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama