Reklama

Reklama

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Recenze (526)

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo. Alternativní planeta Země. Nějaký ty rasy navíc, k tomu nám tu běhá Willík, kterej má za parťáka orka, celý to tu řídí elfové, lítají nám tu víly a všichni se můžou přetrhnout kvůli magickým hůlkám. Nic pro ženský, chlapi si ale přijdou určitě na svý :) ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Ještě větší WTF než Suicide Squad. Nápad je zajímavej, ale to provedení nemá hlavu a patu. Ayer vůbec NEUMÍ pracovat s postavami, s čehož logicky vyplývá že jsou nám u p****e. Rádoby cool nepřehledné akční scény, logiku postrádající děj a závěr filmu na úrovni low-budget béčkového odpadu. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velká slabota! Elfové, Orkové a kdo ví co ještě. Mě se to fakt nelíbilo. Akční scény jsou celkem v pořádku, ale scénář je průhledný, jak sklo. A těch keců! Závěrečné vysvětlení, jak došlo k likvidaci policistů se skoro nedalo vydržet. Líbila se mi Noomi a za ní přihazuji jednu hvězdu. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Chaotickej, mistama dost nudnej scenar, kterej chce hrat na city nebo prestrelky, pritom dialogy casto pokulhavaji a akcni sceny jsou stereotypni. Ve vysledku tak divak dostane divnej fantasy film o tom jak dva poldove utikaji s kouzelnou hulkou. Stit svetla, pekelni, pan temnot a federalove. Ward je nakonec neco jako Harry Potter a svet je zachranen. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Na tento film treba pozerať z nadhľadom. Netreba v ňom hľadať prepracovaný scenár či mimoriadne herecké výkony (aj keď tie boli pomerne dobré). Vidím v ňom inšpiráciu Warcraft / Harry Potter svetom, cinknutú kriminálkou CSI. Rasový podtón by som si odpustil, na to sú experti mexický režiséri, ale inak to bola taká jednorázová akčná oddychovka. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Drsná alternativní realita současnosti, za mne i celkem uvěřitelná. Převaha lidí, ale také gheta orků nebo povýšení elfové, do toho všeho otravné poletující "víly" (ošklivé fairy tails). Magie je zakázané slovo, přesto existuje a její uživatelé (pomocí kouzelné hůlky) jsou zcela mimo měřítka standardní síly. A právě kouzelná hůlka je středobod celého filmu. Příběh je zajimavý, po pomalejším rozjezdu to nabere pořádné tempo a jedeme bomby až do konce! Bavilo mě to, moc! 80% ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Celý tenhle svět má obrovský potenciál ale bohužel byl napoprvé použit v naprosto průměrném a nezajímavém filmu. Ayer padá na hubu... zase ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Doufám, že nebudu za hňupa bez vkusu, když jsem tomu dal pět hvězd, ale upřímně jsem se u toho bavil víc, než u většiny blockbusterů letošního roku. Asi to bude tím, že mi styl Davida Ayera docela dost sedí, protože ten jeho komiksový a špinavý se k filmu opravdu hodí. Rozhodně nejde o nějakou světobornou pecku, ale tím zajímavým světem a dobrou ústřední dvojicí jsem ochoten filmu odpustit nějaké ty nesmyslné dialogy a zbytečně urychlené finále. Palce nahoru taky dostává Netflix, který se do takové obří produkce nebojí jít. Za pár let bych chtěl dvojku, tentokrát pod režií Shane Blacka. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Slaby film, nebyť špeciálnych efektov, občasnej akcie ani by som to nepozeral, Ľudia vs.Elfovia v realnom sučasnom svete, nezmysel , ktorý nema obdoby bojuju proti sebe ,Tento snímok sa nedá k ničomu prirovnať ()

DarthFailord 

všechny recenze uživatele

Heeeeej yoooo. Netflix se vytáhl. Asi to není šálek čaje pro každého, ale jak já to vidím, že vznikla skvělá věc, která je originální, nadčasová a zároveň pecka akční a hláškující jako Mizerové. Will Smith mě bavil a teda Noomi Rapace jako záporačka byla k sežrání. Znovu musím zopakovat, že zpracování, originalita a zpracováníbylo vážně "classy"...nápad za všechny prachy. Celé je to podložené velmi ovedeným soundtrackem. Nice one 80% ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

No a co že to byl takový guláš mytologie, já si zavzpomínal na desítky hodin strávených u Shadowrunu a připomněl si moderní svět snoubící se s magií. Dobrá zábava na odreagování bez hlubších ambicí. Slušné béčko. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že uvidím film sprsknutý z Mizerů a Pánu prstenů. A už vůbec bych nevěřil, že mě bude vlastně celkem bavit. První půlka, kde nás Smith poveze v policejním autě po tomhle wtf světě je prostě skvělá. Kdyby jsme 2 hodiny jen jezdili po městě a pánové mi ukazovali jak jejich svět funguje a říkali o jeho historii, neměl bych s tím problém. Troufám si tvrdit, že takhle pojatý fantasy tu ještě nebylo. Jak jsem čekal, v posledních 40 minutách to dost ztrácí feeling a Ayer se snaží o nějakou tu osudovost, což je sice zbytečná škoda, ale po skončení Bright jsem byl stejně docela spokojenej a klidně bych si to dal jako seriál o deseti řadách. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem se k tomu spíš náhodou, ale jsem za to hodně rád, protože Bright mě hodně bavil. Will Smith si jede svoje a má k tomu ty nejlibovější nigga-ork-whatever hlášky, které je možný pronášet. Tak proč ne. Já na tom žádnou chybu nenašel. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Prapodivný, filmový slepenec - víly, Orkové, policajti, kouzelná hůlka. Ayer se stále dál a dál vzdaluje tomu, co ho proslavilo a čím jsem si ho tolik oblíbil, to jest syrovou policejní akcí. Jeho jednoznačně nejhorší film. ()

Jazz06 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd za nápad, mínus tři za provedení. Mám pocit, že o příběh se ani nepokusili. Prostě jen natočili scény a nějak je poskládali za sebe. Postavy nejsou propracované a herecké výkony taky za moc nestojí. ()

Evny 

všechny recenze uživatele

Super soundtrack, dobře natočený, skvěle obsazený a ještě fantasy, tím pádem pár klišé a trapnejch hlášek odpuštěno! ()

waska 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavě pojatá alternativní svět, který má co nabídnout. Akce, atmosféra, magie, perfektní. Jako milovník fantasy jsem si přišel na své. Navíc vše podkresleno dobře vybranou hudbou. Trochu úsměvné, že elfa rozcupuje celé komando SWAT a policista Ward s jedním nečistým Orkem si s ní nakonec vytřou prdel, ale budiž, byla to zábava. ()

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama