Reklama

Reklama

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Recenze (526)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkal jak by asi mohla vypadat velkolepá fantasy zasazená do současnosti ve které by nebyly tyhle věci tajné (Hellboy) a nebo mystické (všelijaké seriály a "Béčkové" pokusy) No a heleďme se jak se to vyvrbilo v zajímavou podívanou. Noomi Rapace jako elfka konečně vypadá k světu (hmmmm elfky jsou sexy) Will Smith přestal experimentovat se svýma dětma a Joel Edgerton oholil plnovous a nasadil masku hláškujícího orka. Co se týká příběhu tak mi přišel dobrý a nebyla to vyloženě táhlá patlanina jak by se mohlo zdát (jo jasně příbeh není originální ale je dobře podaný) Pokud bude pokračování nějak šikovně navázané na tuhle jízdu, tak sem s ním. Seriál bych z toho nedělal. Došlo by k vyplácání potenciálu a natahování děje. A to jak známe nevede k dobrým koncům. Slušné 3 placky. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější na tomto filmu je svět ve kterém se odehrává a opravdu by mě zajímalo ho poznat více do hloubky. Podle mě by to fungovalo mnohem lépe jako televizní série, mix LOTR, GOT a GTA, děj bych zpomalil a nechal bych diváky více se ponořit do tohoto filmového světa. Takto máme jen načrtnuté postavy bez větších vazeb, minulosti. Máme naznačenou zajímavou minulost ras, zajímavé postavy z jednotlivých ras, někde na pozadí je velká hrozba ala Sauron, místo toho dostaneme Béčko s Ačkovými herci a triky. Za mě nevyužitý potenciál. Vzhledem k tomu že již bylo ohlášeno pokračování, doufám že se tvůrci z kritiky pro další díl poučí a naplno využijí potenciál. ()

spoock 

všechny recenze uživatele

Tuctove kulisy, zapletka jak z pilotu. Plose vykresleny svet, dialogy meh. Ani ke konci si me tahle dvojka hrdinu neziskala, stejne jako zaporaci. Za ty dve hodinky by se toho dalo vypravet, misto toho je to tuctova nahanecka. ()

LordMack 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně slabší čtyři, ale musím říct, že jako fanda žánru jsem se docela bavil. Jo, úplně tam vidím ty scénaristický chyby, ale z nějakýho důvodu to spousta věcí přebila. Plus hlavní duo mi neuvěřitelně sedlo. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Pokojne by z toho mohli vytlačiť aj samostatný seriál, kde by podrobnejšie rozobrali alternatívny svet či hlavnú zápletku, ale ako pilot to bolo viac než obstojné. Takže Yes, Ja, Da, Ano, Igen, Áno, Si, Oui, Tak, Kylla, a na ďalších sto spôsobov môžem vyjadriť, že som sa super bavil. Fantazijný svet, ktorý vôbec nepôsobí fantasticky, zápletka okolo sveta policajtov a podsvetia, či vynikajúco hláškujúci Vilko, to všetko vyrobilo z televízneho filmu k Vianociam bright zábavu. ()

Mograine 

všechny recenze uživatele

Téma ''Orkové mezi lidmi'' mě opravdu oslovilo. Každého nadšence fantasy by toto téma oslovilo. A řekl bych, že Netflix zase zabodoval a směle a důstojně nám naservíroval velmi praštěnou, vysoce originální a vskutku šťavnatou broskvovinu. Wilík Kovařík se do toho pět vrhá po hlavě se svojí, již tak známou, slovní zásobou a kvalitním umem pro akčňáky. Z Joéla se mi jako obvykle dělají jebáky i na čokověnci a zbytek už tak nějak splňuje to co má. Velmi mě ovšem zaujala ta drobná kráska Lucy. Film jako taký byl moc dobrý, zaujme velkou spoustu fandů fantasy a WoWka no a pokud bude pokračování rád se na něj podívám. ()

DaliborekD 

všechny recenze uživatele

Scénář je vyloženě debilní, Landis je packal zahleděný do sebe a netuším, proč se s ním někdo v Hollywoodu ještě baví. Ayer se pokouší o fantasy Patrolu ale už se vykrádá, až to bolí. Ale jsou tu dobří herci a chemie mezi něma, děj odsípá (pořád hloupý) , sem tam scéna hodná zapamatoví a je to asi jediné, co mi na plátno převádí můj oblíbený Shadowrun. ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, zábavný, akční fantasy o světě, ve kterém spolu žijí lidé, orkové a elfové. Co víc si přát, čtyři hvězdy bez problému. ()

Diskomuz 

všechny recenze uživatele

Prostředí alá Shadowrun se mi velice zamlouvalo. Avšak s příběhem a momenty, které by se vám vryly do paměti, to bylo podstatně horší... ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Filmári sa moc spoliehali na originalitu. Príbehovo to nebolo dotiahnuté. Chcelo to viac premyslieť celú multirasovú spoločnosť, legendy a zápletky. Boli nám predstavované iba také na kolene zbúchané myšlienky ktoré sa ale nakoniec nespojili do jedného celku. Takisto si mohli odpustiť prezrádzanie kľúčových informácií v strede deja. Prišlo mi to odfláknuté, tak preto aj také hodnotenie. ()

Brock 

všechny recenze uživatele

ježiš to byla blbost, až mě to bavilo :) Joel konečně sundal masku člověka a dalo se na ten jeho xicht koukat. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

3,5 poctivych hvezdicek. Cekal jsem predelavku Lebkounu, ale miseni tvoru je o par tisic let jeste delsi. Povedeny partacky film, ani ta magie moc nestve. Jsem zvedavy na dvojku... ()

Dikinsn 

všechny recenze uživatele

Dobrý snímok. Jeden z mála autorov, ktorý si povedal že skúsme dať fiktívnym postavám priestor v reálnom svete a ukážme na spoločenské problémy (aktuálna rasová a sociálna segregácia) netradičným spôsobom. Po niekoľkých minútach úplne zabúdate že sa pozeráte na orkov, elfov a víly ale na “takovej běžnej” den v ghette kam miera strážnici po klasickej koblihe- je to ale zlé?, posúdte sami :) Herecké obsadenie sympatické, ale niekoľko klišéidných pasáží potvrdilo 3* hodnotenie. Napriek tomu pohodový film k nachos a pifku po práci. ()

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama