Reklama

Reklama

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Recenze (526)

vyhnalek 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance. Tvůrci vytvořily úžasný alternativní svět plný elfů, orků, létajících víl. Všechno, co jste, kdy chtěli vidět ve sci-fi filmu. A... vznikl standardní buddy-movie, kterých jsme od Smrtonosné zbraně viděli tucty. Hlavní hrdinové se z počátku nesnášejí, musejí bojovat s rasismem, ale nakonec zvítězí opravdové přátelství, které překoná i smrt... Místo orka by ve filmu mohlo být jakékoliv jiné etnikum. Koho zajímá, že krásní elfové vládnou světu. Opět tam můžeme dosadit kohokoliv jiného (např. homosexuály nebo Židy) a film bude mít úplně stejné vyznění... ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Další projekt Netflixu! "Ork v uniformě... Takovou kravinu nevidíš každej den...Něco jako Elf s mopem." Fantasy blbůstka s jednoduchým dějem a ten je, že všichni chtějí magickou hůlku. Ayer je dobrý režisér, ale tohle mě nabavilo i když po vizuální stránce celkem povedené, tak příběhově laciné. Jedna hvězda za Willa Smitha! - 20%. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Žádná pořádná akce, spíš jen jednotlivé souboje, hlavní děj je celkem nejasný, snad že se pořád točí kolem nějaké kouzelné hůlky...myslím, že by se z toho dalo vytěžit víc. A ještě něco: hodně zbytečné krve a násilí, nebylo ho vůbec potřeba. Jakoby násilí chtělo nahradit pořádnou zápletku nebo děj. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Bodík navíc za originalitu.Příběh se rozjede bez nějakého dlouhého vysvětlování a je plný překvapivých momentů a zvratů.V rámci toho je i pointa nakonec důstojným závěrem.Bravo Netflixi. ()

Fiffty 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá mytológia a svet v ktorom žijú ľudia, orkovia a elfovia v jednej spoločnosti v ktorej je jasne dané aká rasa je nadradená a ktorá zas utláčaná. Musím povedať, že tento svet a koncept sa mi naozaj veľmi páčil a dúfam, že sa dočkáme pokračovania z tohto sveta. Bolo tam cítiť jasné predsudky a rasovú diskrimináciu, čo príbehu dodalo lepšiu atmosféru. Akcia bola super a Will Smith ako obvykle bol skvelý. Fakt ma to milo prekvapilo a chcel som tomu dať 4*, ale po dlhšej úvahe a najmä kvôli originálnosti vytvoreného sveta do ktorého by som sa rád vrátil v pokračovaní pridávam ešte jednu hvizdu navyše a tak plný počet. ()

les62 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost velké zklamání. Na film jsem se těšil, ale fakt bohužel. Začátek mi připomínal osmdesátkové filmy o začleňování "barevných", od začátku jasná pointa, která nemohla nikoho překvapit. Možná, kdyby z toho Netflix udělal seriál, tak by to šlo, ale tohle byla pro mě nečekaná ztráta času (a to vídám ve filmu Willa Smithe rád). ()

Attanasio odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka o ničem. Jesteže máme dánskou, norskou, italskou, španëlskou tvorbu. Hollywood už stoji za vyliž prdel a rok od roku je to horší a horší. ()

MAsakRA 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná bomba! Skvělý nápad, nápadité souboje. Akorát mně trošku vadilo, jak si to na konci dávala ústřední dvojka na férovku s těmi nadelfy, kteří před tím s prstem v nose vysekali celou speciální jednotku... ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Tak jako úvodní epizoda seriálu dobrý, ale jako celovečerák fakt ne. Will už by vážně potřeboval další Mizery nebo sám sebe zdevalvuje do zatracení. ()

Erikk 

všechny recenze uživatele

Konečne film pri ktorom som od nudy sa nekukal do telefonu nechapem to zle hodnotenie ..... Ludia sa kukaju už na tie to filmy z tej režisérskej stránky za mna bol ten to film velmy dobry a fakt platí pravidlo neriaďte sa hodnotením na čsfd :).Keby nevidím trailer ktorý ma zaujal ale videl by som to to hodnotenie prišiel by som o krásny zážitok film bol užasni :) ()

BlueFalcon77 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je platné pouze pro hráče a GM Shadowrunu. Nás nějaké alegorie útlaku a historických křivd míjí a užíváme si jen svět, který je se Shadowrunem kompatibilní řekněme na 80%. Akorát děj je docela nudnej run. ()

Galvanista 

všechny recenze uživatele

Vila Smise mám rád, ale jak by to vypadalo kdyby se po Mordoru pohyboval černý hobit a po jeho boku Modrej avatar. Tady mu to museli vynahradit, aby si taky mohl zamávat světelným klackem a poslat k čertu nějakýho Elfa. Taková lehce podprůměrná pohádka vo votravnejch Vílách, diskriminovanejch Orcích a zlupřejících Elfech. Nápad celkem dobrej, který zaujme převážně mladistvé ze základních škol. ()

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Přímočarý akční film, jako vystřižený z devadesátek, až na přítomnost víl, elfů, trolů a jiných novodobých stvoření. Velmi mi to připomnělo komiks Fable nebo hru Wolf among us. ()

MATTcz 

všechny recenze uživatele

Obsah není zrovna rozvinutý, tak se vám budu snažit vysvětlit o čem film vlastně je. Představte si svět kde orkové, elfové, skřítci a lidé žijou spolu, v dnešní době. A přesně v tomto alternativním světě se tento film odehrává. Will Smith zde hraje strážníka Warda, kterému přiřadí jako parťáka orka Jakobyho, od začátku mu však Ward nevěří protože je jiné rasy než člověk. Avšak společně musí čelit nebezpečí které je teprve čeká, při vyšetřování jednoho velmi podivného případu kde zasahuje magie, a oná kouzelná hůlka, po které jdou všechny rasy. To však nevědí, že hůlku může použít jen oný ,,Osvícený''. Mě se film líbil opravdu dost, hlavně se mi ve filmu líbí, poukázání na rasové předsudky které ve filmu můžeme vidět. Dále se mi líbí kostýmy a masky obecně. A skvělou dávku humoru. A výkon Willa Smithe a Joela Edgertona. Kdo ví, tak tento film režíroval stejný režisér jako Suicide Squad který pro mnoha z nás byl propadák. A tímto si režisér naprosto napravil reputaci. Hodnotím velmi kladně. Jen tak dále Davide Ayeri, jen tak dále. ()

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama