Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malí podvodníčci Sergei a Yuri mají smělý plán: ukrást 2 miliony dolarů z kasina. K tomu jim má pomoci Troy, který pracuje jako strážný v kasinu a dva zkorumpovaní policisté. Jenže nic nejde tak lehce. Policisté jsou nalezeni mrtví a vyděšení kamarádi rychle od loupeže upustí. Aby po sobě nezanechali stopy, opustí své přítelkyně – Mishu a Lexi. Zhrzené dívky přizvou kamarádku Helenu a s pomocí Troye naplánují pomstu svým bývalým milencům. Plán je jednoduchý: dokončit loupež, kterou Sergei a Yuri nezvládli. 2 miliony dolarů jsou víc než lákavá náplast… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Režisérka Gastonová dokáže svoje slušné obsadenie doviesť do akéhosi bezduchého zabudnutia, kde nič nefunguje. Nerovnomerný konglomerovaný bordel mizerných hereckých výkonov, réžie, strihu, kinematografie, hudby a podobne. ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tento film nezachráni ani celkom originálny námet či schipné obsadenie. Otrasná hudba a ešte otrasnejšia réžia. Smutný príbeh. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Což o to, živost a elán snímek má, ale nějak tomu chybí přesvědčení a nějaký smysl. Příběh je krapet zmatený, takže vyznat se o co komu vlastně jde a proč dá docela práci. Dějově je tu tedy mnoho podivností a hlavně nejasností v konání všech postav. V jistém smyslu poněkud pošetilý příběh, nad kterým by se nemělo nijak zvlášť přemýšlet nad logikou, jinak je to ztracené. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama