Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

NightLander 

všechny recenze uživatele

Strih a kamera vyzerá ako by to nakrúcala študentská skupina, ktorá to dostala minulú stredu za domácu úlohu a začali deň predtým. Som zvedavý na ďalšie časti... ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Kecy v kleci. Připomíná mi to sovětské propagandistické blouznění z počátku 60. let. Šedesát let uteklo jak voda a už nám tu zase servírují stejné výblitky, jenže tentokrát na americkém talíři a s patosem ještě nechutnějším, než byl ten sovětský. Nám ještě na základní škole učitelka říkala, že osídlení nejbližších planet lidmi je otázkou blízké budoucnosti, stejně jako život v komunismu, který se měl týkat už mé generace. A místo toho máme co? Pravím: Nikoli vzhůru na Mars, pitomečkové, ale zpátky do středověku! Ke sledování další epizody této ptákoviny mě nedotlačí ani zvědavost ani nic jiného. Doporučená četba: Egon Bondy: Cybercomics, 1997. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta patetických proklamací, kde je každá druhá věta jako vystřižená z proslovu mým národům. Ale budiž, amíci jsou prostě takoví. Pak se dostal ke slovu Elon Musk a řeč přišla na projekt SpaceX. Včera jsem četl článek o tom, že je na pokraji bankrotu, protože...světe div se...nestíhají vyrábět motory, které Elon nasliboval. Ale to mu nemůžu a ani nechci zazlívat. Pravdou je, že je jedním z praktikujících snílků. Spousta vizionářů skončí leda psaním sci-fi knih, ale on pochopil, že sen dostat lidi na Mars je stejný podnikatelský záměr, jako pořídit si třeba cukrárnu.  jen odhodlání a nápad nestačí. V roce 2016 si touto epizodou udělal super PR. Možná má celý tento seriál na svědomí a jde o promakanou vizualizaci jeho záměrů. Nic proti tomu. Zatím jsem na vážkách, ale zvědavost mě k další epizodě určitě dotlačí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama