Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po téměř deseti letech izolace na Marsu se vědci z IMSF v plně rozvinutém Olympus Town připravují na příchod skupiny vysoce kvalifikovaných astronautů pracujících pro společnost Lukrum. Ta se specializuje na těžbu přírodních zdrojů. Napětí vzroste, když těžaři z nové kolonie, žádají bez předchozího varování pomoc IMSF. Zatímco na nejsevernější ropné plošině na světě panují extrémní pracovní podmínky podobné Marsu. (National Geographic)

(více)

Recenze (2)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný start druhé série. A vlastně i dost smutný. Protože tvůrci předpokládají, že lidu budou hovada i na Marsu. Aneb komerční společnost staví svou kolonii na Marsu a vědci z té první, nám již známé, kolonie, jim musí, chtě nechtě pomoci. Jenže zatímco vědci jsou vázáni jasným kodexem, o nově příchozích se to říct nedá... Uvidíme, kam to povede... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je podstatně méně "filmově dokumentární". Působí to spíš jako amatérská telenovela z Marsu. Dokonce je to i šlompácky nadabované. Téma je to, čím jsou Amíci proslulí. Zabrat, vybrakovat a vydělat na tom, i kdyby se mělo vše zničit. Mise na Mars...velkohubé kecy o lidstvu, pokroku a nakonec je to jako vždy hlavně o penězích. Smutné, ale asi by to tak bylo..bude to tak. ()

Reklama

Reklama