Reklama

Reklama

Mars

(seriál)
TV spot 2
USA, (2016–2018), 9 h 22 min (Minutáž: 46–47 min)

Předloha:

Stephen Petranek (kniha)

Hrají:

Jihae, Alberto Ammann, Anamaria Marinca, Sammi Rotibi, Clémentine Poidatz, Cosima Shaw, Jeff Hephner, Olivier Martinez, Roxy Sternberg, Evan Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Ze všech planet naší sluneční soustavy žádná tak neuchvátila naši pozornost a představivost jako Mars, záhadná a nesmazatelná součást všehomíra. Snaha vyslat na Mars člověka již po léta zaměstnává špičkové vědce a zároveň zaujala veřejnost díky bestsellerům jako "Marťan" Andyho Weira či tweetům astronauta Scotta Kellyho, které byly poslány doslova z jiného světa. National Geographic Channel (NGC), veleúspěšní producenti Ron Howard, Brian Grazer a Michael Rosenberg z Imagine Entertainment a producenti Justin Wilkes a Dave O'Connor z RadicalMedia spojili své síly a prostřednictvím celosvětové senzace, seriálu Mars, pozvou diváky hlouběji do vesmíru než kdy dříve. (National Geographic)

(více)

Diskuze

Isomut

Isomut (hodnocení, recenze)

Keď to tak dnes pozerám, tak v s02 sa rozoberá epidémia vírusu SARS a o jeho neskorom identifikovaní a dopadu na ekonomiku. To bolo pred dvoma rokmi a teraz tu máme SARS COVID-19. Veľmi zaujímavé.

Uživatel Majo.evans smazal svůj příspěvek.

palox

palox (hodnocení, recenze)

za dokumentarne casti 5*, za hrane -6*, priemer a finalne teda 2*. hrane casti posobili velmi neuveritelne, neuprimne, sterilne. 100x radsej by som si pozrel nejake simulacie v dokumentaristickom style

Reklama

Reklama