Reklama

Reklama

Mars

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2016–2018), 9 h 22 min (Minutáž: 46–47 min)

Předloha:

Stephen Petranek (kniha)

Hrají:

Alberto Ammann, Ben Cotton, Anamaria Marinca, Olivier Martinez, Clémentine Poidatz, Sammi Rotibi, Cosima Shaw, Addison Holley, Kata Sarbó, Sara Martins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Ze všech planet naší sluneční soustavy žádná tak neuchvátila naši pozornost a představivost jako Mars, záhadná a nesmazatelná součást všehomíra. Snaha vyslat na Mars člověka již po léta zaměstnává špičkové vědce a zároveň zaujala veřejnost díky bestsellerům jako "Marťan" Andyho Weira či tweetům astronauta Scotta Kellyho, které byly poslány doslova z jiného světa. National Geographic Channel (NGC), veleúspěšní producenti Ron Howard, Brian Grazer a Michael Rosenberg z Imagine Entertainment a producenti Justin Wilkes a Dave O'Connor z RadicalMedia spojili své síly a prostřednictvím celosvětové senzace, seriálu Mars, pozvou diváky hlouběji do vesmíru než kdy dříve. (National Geographic)

(více)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (1)

Mars (2016) 

vyborny dokumentarni scifi serial. kombinace toho, co je a bylo, s tim co by mohlo byt je vyborne zpracovana a obzvlast ta budoucnost na marsu je velice dobre natocena a nemusel by se za ni stydet ani opravdovy scifi serial... druha serie uz trochu moc hledi do budoucna a tezko rict jak se to vse bude vyvijet, takze mi prijde vic scifi a mene dokumentarni, ale porad je to dobre. prvni serie je tedy vynikajici, videl jsem ji s titulky a pozdeji i s dabingem. druhou serii jsem zacal sledovat az s dabingem a je to vazne hrozne! prvni serie byla nadabovana normalne, ale ta druha je cela, vcetne hranych casti ctena vice hlasy jako klasicky dokument a je to fakt spatne a docela rusive... takze jsem se po dvou dilech vratil k titulkum... ()

Reklama

Reklama