Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na začátku čtvrtého dílu nás Gordon (Aaron Douglas) seznámí s tím, jak funguje stěhování duší. Agent Weedle (David Lewis) navštěvuje oddělení pohřešovaných osob, aby získal více informací, a následně se vydá navštívit Todda. Todd a Dirk mezitím při svém pátrání navštíví podzemí, ve kterém na ně číhá množství záludných pastí. Gordon se odpoutává od minulosti a přebírá nad sebou plnou kontrolu. (Necrotongue)

(více)

Recenze (5)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nevim. Jak jsem to minuly dil chvalil, tak ted musim kritizovat. Je mi jasne, ze koncept je natocit strasne zamotanou mindfuck ptakovinu, ktera do sebe zapadne az poslednim dilem. Ale chovani a rozhodovani postav by mohlo davat aspon trosku smysl. To bludiste s pastma? A jak kazdou vyresili tim, ze je proste napadlo spravne reseni? Nebo rozhovor cernosky s prevtelenym agentem na chodbe a jak oba charaktery najednou otocily? To jim fakt nezeru. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně se mi to líbilo stejně jako minulý díl - pořád je to dost zajímavé a atmosférické, pořád chci vidět, kam se to dál posune, pořád se u toho celkem dobře bavím, ale zároveň to není tak dobré jak by mohlo být a určité vady to prostě má, třeba to, že tempo seriálu momentálně docela zpomalilo. Navíc se tu tentokrát vůbec neobjevila ta vražedkyně, což mě dost mrzí... Slabé 4* ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už je to jasné, seriál mě baví čím dál víc, systém pastí mě fakt dostal, málem jsem brečel smíchy, Ti dva trotli by asi Residenta nikdy nedohráli. Naštvala mě jediná věc, sotva jsem v minulém komentáři napsal, že je Bart moje nejoblíbenější postava, hned následující epizoda se bez ní úplně obejde. To je nečestné a nesportovní. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dalo se čekat, že se tempo seriálu v jeho půlce zpomalí (zrychlení očekávám zas v posledních dílech nebo dílu), ale přece jen ta cesta labyrintem mi přišla zbytečná, o stroji (strojích) už asi víme dost, vražedkyně se tentokrát vůbec neobjevila a policajti nic moc, navíc mi té fanynky bylo líto, to si chudák nezasloužila. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama