Reklama

Reklama

Eco Challenge Nový Zéland

(pořad)
  • USA Eco Challenge New Zealand
všechny plakáty
Dobrodružný / Reality-TV
USA, 2002

Účinkují:

Holly Hunter

Obsahy(1)

Jeden z nejtěžších expedičních závodů světa. Čtyřčlenné smíšené týmy musí absolvovat celkem 500 km dlouhou trasu, některé části trasy pěšky, jiné na kánoi, plaváním či jízdou na kole/ koni. Závodí se nonstop a tudíž je jen na členech týmu, jakou taktiku zvolí. (Erico)

Recenze (2)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mě rozhodně zaujal. Nejtěžší závod světa a podle všeho i nejdrsnější. Koukal jsem, co všechno musí závodníci překonat a kolik kilometrů ujít či uplavat. Obdivuju všechny, co vůbec došly do cíle. Neušel bych ani třetinu. Tenhle ročník ukázal, že Nový Zéland je země krásná, ale taky pořádně drsná. A Novozélanďany obdivuju vůbec nejvíc. Tempo, jaké zvládali téměř celý závod bylo obdivuhodné. I když právě na to nakonec doplatili. Naplno se ukázali slabiny některých až moc sebevědomých jedinců. A taky dokončit se musí jako tým, takže i když se na začátku pohádáte, musíte se dát do kupy, aby jste mohli být hodnoceni. Velmi zajímavé. A napínavé až do konce. Rozhodně lepší pořad než pořád dokola soutěže ve zpívání a talentech a reality show, kdy soutěžící sedí na pohovce, křupou chipsy a čekají, kolik jim lidi dají hlasů za to, kolikrát se ve sprše ukázali nazí. ()

Erico 

všechny recenze uživatele

Nejtěžší expediční závod co jsem kdy viděl. Bohužel to také může být důvod komereční neúspěšnosti (alespoň co se týče ČR), jednoduše to byl průběh závodu bez jakýchkoliv příkras a show, čož chápu že typického TV diváka nemusí extra oslnit. Strategie, orientace v terénu, týmová spolupráce, neskutečná vůle a bojovnost. Vidět lidi kteří mají místo nohy doslova jeden obrovský puchýř podlitej krví a snaží se ho nacpat do boty aby mohli pokračovat (ne kvůli penězům ale aby překonali sami sebe) je něco neskutečného. Nesmírný respekt každému kdo vůbec našel odvahu se přihlásit. ()

Reklama

Reklama