Reklama

Reklama

David Gilmour: Wider Horizons

Velká Británie, 2015, 72 min

Obsahy(1)

David Gilmour, kytarista ze skupiny Pink Floyd vypráví o svém dětství, rodinném životě, počátcích kariéry a procesu, kterým vznikalo jeho čtvrté sólové album Rattle That Lock. (NickHarper)

Recenze (5)

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Nový a ako inak, opäť skvelý dokument o Davidovi Gilmourovi. Tentokrát o príprave posledného albumu Rattle That Lock. Je až neuveriteľné, ako ideálne a krásne tam všetko je, až sa človeku nechce veriť :). Dokonalé prostredie, štúdio v hausbote na Temži, druhé štúdio v stodole v sídle v Sussexe, ideálna rodinka, manželka textárka, ktorá umožňuje Davidovi vyjadriť sa aj lyricky, kedže jemu ide skôr vyjadrovanie prostredníctvom gitary. To všetko doplnené o zábery zo skúšok na turné, ktorého ak človek mal možnosť byť divákom je viac než skvelé. Skrátka, celý dokument je 70minútový pohľad na niečo neuveriteľné, ako koniec koncov Gilmourova hudba samotná. 5/5 ()

SamVimes

všechny recenze uživatele

Povedený, byť docela stručný, dokument o přípravě Gilmourovy sólovky Rattle That Lock. Scény s prací na desce se střídají i s rychlým průletem Gilmourovou historií v Pink Floyd. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Můj první dokument o Gilmourovi. Velká paráda, která se věnuje hlavně natáčení nového alba, ale i o minulosti zazní dost informací (nejvíc mě asi dorazilo, kde Floydi nahráli High Hopes). Sice jsem Wider Horizons viděl asi před 2 měsíci (to tady ještě k hodnocení nebyl), ale tu pohodovost, která z něj srší, si pamatuju pořád. ()

Reklama

Reklama