Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PD321

PD321 (hodnocení, recenze)

Když se to trochu setříhá, vypne se zvuk a nechaj se jenom scény Halle Berryový v koženym, upnutym oblečku, tak se na to kouká docela dobře.

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, jestli se nechystá nějaký nový origin Catwoman? Už je to 15 let a docela bych si ho přál. :)

na příspěvěk reagoval Nevka

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Jedinnými výtkami budiž scénář a CGI (tech 100mega tam fakt vidět není), jinak pohodový film... Zápletku ohledně kosmetického průmyslu sice mnozí hodnotí jako nelogickou, ale když vezmu v potaz kauzu ohledně methylalkoholu, zas tak od věci to není... Chaotický střih a pojetí a lá videoklip? No alespoň nějaký osobitý styl, všechny ostatní komiksovky jsou na jedno brdo :)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Takový vyjadřování v tvých letech...to je smutný. Přečti si nějakou knihu ať nemáš slovní zásobu Tarzana a nevyjadřuješ se jak děcko

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

woodsman

Vyloženě meleš totální nesmysly ---> nechapu ako sa to moze niekomu pacit a aha Ratemusi dokonca to maju ludia aj v oblubenych ako je to mozne skus sa ich popitat <--- ty jsi nějaká vyšší existence, která řekne, co se lidem má líbit nebo ne?

na příspěvěk reagoval Ratemus

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Nevka

nemaju vkus na dobry film to je ich chyba nechapem co sa im na tej zlepenej farebnej kope nezmislom paci to nepochopim nikdy to uz taky Age of Ultron bol pecka oproti tomu 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Nevka

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

mimochodem já vím že tě to hrozně sere a hledám ospravedlnění na Maliny, ale kromě BvS a SSq tak i Catwoman vyhrála Malinu, asi spiknutí proti Warnerům

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

klidně at to mají lidi v oblíbených, co mi je do toho, ty máš v oblíbených filmy, které neměly ještě premieru nebo se teprve možná připravují

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

v pohode film patri medzi slabsie z Diovej dielne DC ale aj tak dobre ako vidim dost sa tu rozmacha ze ludia nechapu ako sa to moze niekomu pacit a aha Ratemusi dokonca to maju ludia aj v oblubenych ako je to mozne skus sa ich popitat 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Nevka, Ratemus

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

JackBurda

S tím souhlasím nevýhody jsou asi to že se nejmenuje Selina ale Patience, plán záporáků je dát do prodeje špatný make up a jejímu příteli jen tak tak dojde díky scanování a né proto že si toho všiml, vždyť se chovala jako kočka, to je inspektor Clusso nebo co?

na příspěvěk reagoval JackBurda

Ellrohir

Ellrohir (hodnocení, recenze)

tři hvězdičky jsou pro tohle až moc milosrdný...a to mám takový filmy většinou rád...

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Asi mně budete považovat za debila :D Ale mně se to líbilo. Prostě si vypnout mozek, nad ničim nepřemejšlet a bavit se ;) Hlavně to brát s nadhledem.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Nevim prečo sa na to všetci sťažujú, veď to treba brať s nadhlaom ako Batmana :-) mne sa to páči

robo0369

robo0369 (hodnocení, recenze)

no tak tento film som vydržal pozerať len kvôli Halli Berry , bola úchvatná a sexy

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

na to kolko som pocuval ze je to strasne si myslim ze pozret raz sa to da nic extra ale taky priemer do telky... A Halle Berry pridava hviezdicky :)

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

Mám podivnou slabost pro Benjamina a byl to jediný důvod, proč jsem to dokoukala. Takhle zprasit Batmanovskou odnož...

vargy

vargy (hodnocení, recenze)

keď už nič...tak aspoň Halle Berry v obtiahnutej koži...

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama