Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama