Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Holky to mají těžký. Filmový průmysl si je zaškatulkoval do romantických dramat, zatímco akční žánr je pouze chlapská záležitost. Pitof je magor a tak jde opět proti proudu - v jedné ruce má proklatě sexy herečku, v druhé scénář, zasluhující si jeho autora postavit před popravčí četu. A pak má ještě samozřejmě svou uměleckou zručnost. Fyzika zde neplatí, nadávat na kvalitu triků nemá smysl. Hlavní je si vychutnat zvrhlost, s jakou režisér komiksový svět představuje. Jako bych se koukal na prvního Spider-Mana... ale pro baby. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Většina komiksových filmů je iracionálních vůči reálnému světu. Catwoman je iracionální vůči divákově vlastnictví mozku. Nemám slov. Tvůrčí tým při natáčení pravděpodobně vězel pod obrovským hadrem máchaném v benzinu, jinak si to šílené provedení všeho nedokážu vysvětlit. A když už občas vykoukne hezký vizuál, sežere ho příšerně digitální kočka. Koho napadlo obsadit do hlavní role Halle Berry??? ...plus tragický soundtrack. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vystavět zápletku kolem sajrajtu na obličej chce odvahu. Pitof ji měl a zároveň tak spáchal kariérní sebevraždu. Ovšem nezdá se mi to o moc horší než pozdější komiksové filmy. Halle Berry je v tom perverzním oblečku sexy. Bohužel většinu času na hlavě střídá dvě helmy a není poznat, která z nich má být účes. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrňme. Početná skupina scénáristů by za svůj chorý výplod zasloužila devítiocasou kočkou. Hale Berry je kočka a bezesporu by dokázala v koženém oblečku s holým pupíkem ještě nastartovat kdejakého starého kocoura. Její postava Catwoman s digitálními pohyby roztěkaného Spidermana patří do kočičího útulku a kýčovitý klipař Pitof? Toho rozemlít na kousíčky, ať mají obyvatelé mňoukajícího sirotčince co žrát.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak tahle dcerka se Indianu Jonesovi vyvedla, s bičem mrská vážně pěkně. Navíc je ukrutně sexy. Áno, i přes latexový obleček dominy, plesové lodičky, tupý výraz ve tváři, a zlatým olejíčkem natřený dekolt. Právě na něj jsem civěl většinu času. A to je největší klika celého filmu, protože jinak bych se neobtěžoval ani s tou jednou hvězdou. Těžce se věří tomu, že toto někdo myslel vážně, a že ten někdo získal podpis oscarové Halle Berry. Snad si myslela, že by s tímhle kostýmem uspěla na Plese příšer... Nezbývá, než se těšit, až nějakého dalšího chytráka napadne přijít s chlupatým a uslintaným Dogmanem. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (38)

  • Role Ophelie byla nabídnuta Julii Newmar, jež ztvárnila postavu Catwoman v seriálu Batman (od r. 1966) – roli nakonec získala Frances Conroy. Zajímavostí rovněž je, že postava Ophelie má zásadní vliv na „vývoj charakteru“ hlavní hrdinky – roku 2019 se pak Conroy objevila ve snímku Joker, v němž má její postava rovněž nemalý dopad na rozvoj osobnosti hlavní postavy (Joaquin Phoenix). Jak Catwoman, tak i Joker pak mají svůj původ v komiksech o Batmanovi – tím veškerá podobnost končí. (fiLLthe3DD)
  • Během scény v restauraci Halle Berry (Patience) ve skutečnosti sushi nepozřela, místo toho jedla kousky ovoce, které bylo vytvarováno do podoby syrové ryby. (fiLLthe3DD)
  • Postava Catwoman zaťala pazoury nejen do filmového plátna už v Batmanově návratu (1992) od Tima Burtona, když jí ztvárnila Michelle Pfeiffer. Té se zřejmě nezdál kostým příliš pohodlný, a tak odmítla úlohu v tomto spin-offu. (imro)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama