Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Catwoman. Catwoman. Hm, hm. Dostala Zlatou malinu, což je hodnocení udělované většinou po právu (teď si vzpomínám třeba na Pinocchia. Pitof na mně udělal velký dojem Vidocqem, takže jeho latexový opus mě nemohl minout. Nejdřív jsem si říkal: wow, jaká to dynamická kamera, super! Po chvíli se kamera uklidnila a na dveře mého pokoje začala škrábat nuda. To vydrželo asi do dvacáté minuty, přesněji do momentu, kdy se z puťky stala Catwoman. Ještě do té chvíle jsem si říkal, že tenhle film je zatracovaný po právu. Jenže není. Od proměny až do konce už je to velmi zábavná jízda a musím říct, že se mi tento film MOC LÍBIL. Tak a je to venku... ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Pořád poctivé dvě hvězdy. Kostým nestojí za nic a i po jeho vidění v pohybu je mi maximálně odporný. Ale dalo se čekat, že i s jednou z mála kostýmovaných komiksových žen, co je téměř kompletně zahalená, udělají něco takového. I tak je to k úžasu, když Catwoman z Batman Returns je téměř dokonalá. Pak je tu režie, která je naprosto úchylná na "cool" přibližování, "cool" oddalování, zpomalování, zrychlování... což už začne být velmi brzo otravné. Já asi za nejhorší prvek vůbec považuju příšernou hudbu. Někdo si jí možná chválí, ale mě absolutně nesedla. Co ksakru dělá ve filmu o temné antihrdince R n' B a jiná taneční hudba, která je tu absolutně pořád. Já vím, že je to teďka v módě, ale... Když začne další rádoby drsná bitka v muzeu a do toho zas začne hrát to "a - oh. a - oh.", tak si připadám, že jsem omylem přepnul na Honey. Jinak příběh je velmi obyčejný, plný schématických a nudných postav. Největší překvapení proto pro mě byla Sharon Stone, která má drajv, šťávu, prostě něco do sebe... Když byla ona ve filmu, tak se mi neklížily oči. A to prosím opravdu mluvím o charismatu, protože narovinu - Halle Berry má taky své přednosti a přesto... jako hlavní hrdinka blockbusteru absolutně neobstála. (3/10) ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nebo bych měl snad říct cat-spider woman? Ty její skoky a lezeni po strechach pripominaly spideyho :) To, co předváděla nemělo s kočkou nic společného až na to její „mňau“ kterého jsem měl po třech pokusech opravdu dost. Pribeh dost predvidatelny a Halle Berry mi prijde pomerne dost fekalni v jejim cernem kostymku. Ale nejhorsi je, ze si stale ladu otazku - 100 milionu dolaru? WTF? WTF? WTF? ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Přes poněkud komický obleček, neméně komické přehrávání, značně jalový scénář a poněkud bezradnou režii, to zase nebylo tak úplně hrozné a jednou se to přežít dalo. Prostě standardní comicsová adaptace s několika slušnými momenty, několika trapnými moenty, občas zajímavým vizuálem a Halle Berry, která je kočka (tentokrát doslova) i když stále stejně protivná. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, z nichž jsem byla zhnusenější nepoměrně víc než z chvílemi docela roztomilé a snadno zapomenutelné (a díky tomu neškodné) vyprávěnky o nesmělé děvčici změněné v superhrdinku. Navíc moje nesmírná láska ke všemu kočičímu, zatoulanými mourky počínaje a tygry ussurijskými konče, asi také udělala své. Jen mě znepokojuje, že mi tady Halle připadala lepší a podstatně sympatičtější než coby uvřískaná a přitom oscarová Leticia. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (38)

  • Přibližně v 41. minutě v klenotnictví se skleněná vitrína rozbije dřív, než na ni dopadne pažba brokovnice. (dydy79)
  • Během scény v restauraci Halle Berry (Patience) ve skutečnosti sushi nepozřela, místo toho jedla kousky ovoce, které bylo vytvarováno do podoby syrové ryby. (fiLLthe3DD)
  • Snímek se dodnes řadí mezi ty nejhorší filmové adaptace natočené podle komiksu, mimo jiné byl nominován na sedm "anticen" Zlatá malina, z nichž si jich nakonec 5 odnesl. Jednu získala i oscarová kráska Halle Berry, která si šla sošku sama osobně převzít a celý film zkritizovala. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama