Reklama

Reklama

Recenze (27)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nazdar kopyta!“ Sparta je minulostí, navíc „skleněný Rosa dostal jeho legendary ten“. Trenér Žloutek se nestačí divit, co za hovado to přijelo k fotbalovému trávníku. Štáfkova sebevzhlíživá guma je dokonalá, uvidíme, zda se vedle těžkých kocovin a spoře oděných dívek podíváme i víc pod pokličku. ()

dO_od

všechny recenze uživatele

// To je ale čů... :) Vyšehrad je jiná liga. Druhej díl rozhodně zajímavej, tahle kravinka by teoreticky vůbec nemusela dopadnout zle. Snad se podaří udržet tu "kvalitu" až do konce. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono není moc těžké uhádnout, jestli je Lavi opravdu génius nebo spíš ta dylina, ale tento seriál má zatím hodně velkou úroveň. Druhý díl se mi líbil úplně stejně jako ten předchozí. Humor i vtipné momentky (hlášky) opět solidní a mnohdy až „smutně“ pravdivé. Příchod do kabiny Vyšehradu a následné zápisné neměli prostě chybu. Na hlášky typu: Neboj, seženu ti něco mrdatelnějšího, nebo Kováky, to ještě existuje?“ jen tak nezapomenu… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda mě pobavila ještě víc, protože kvalitního fotbalistu dělají hlavně účes, skandály a kérky, jen mě překvapila absence švabachu na předloktí, to tvůrcům nějak uklouzlo. Laviho sžívání se s novým kolektivem bylo ovšem příkladné a inspirativní, jen tak dál. "Nemusíte mi vykat." // "Kováky, jo? To ještě existuje?" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mě vyhoděj ze Sparty, vole, aby udělali, místo, vole pro Rosu?" Tak to je drzost, pro pana Skleněnýho. Nicméně Laviho vstup mezi vyšehradská "kopyta" byl naprosto suverénní, "kolegiální" a pohrdavý. Jen tak dál, frajere. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama