Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakub Štáfek, alias Julius "Lavi" Lavický, v tomto díle "Kabelka", řeší problém řízení pod vlivem alkoholu a následné autohavárie. Podaří se Lavimu utéct policistům? A co na to bulvární média? A kde se tam vzala ta kabelka, která je i v samotném názvu dílu? (matej773)

Recenze (28)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co už vůbec nemůžu pochopit, je to, že ty, mistr světa amoleta, kterýmu je to v Čechách malý a vidí se přinejmenším v Barce, nejseš schopnej utýct dvěma policajtům v bagančatech." Lavi by si je povodil, ale ten kontakt od toho koše tam byl. Já to viděl, to se mělo pískat. Ještěže kromě policie a novinářů nikdo tu bouračku v opilosti neviděl. To byla fakt klika a Lavi je opravdu dement. Dělá mi radost. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ty, mistr světa amoleta, kterýmu je to v Čechách malý a vidí se přinejmenším v Barce, nejseš schopnej utýct dvěma policajtům?!“ Ještě štěstí, že tu dopravní nehodu ožralého hovada, které kdysi možná umělo trochu kopat do balonu, nikdo neviděl. Snad jen policejní hlídka a bulvární novináři. Pořád je to fajn, ale snad tahle permanentní kalba, která se logicky brzy vyčerpá a okouká, nabídne i něco víc. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6 minut, během kterých se nic důležitého nestane. Nulový děj a nulová zábava. Když už vznikne nová epizoda, tak si opravdu žádá, aby na jejím pozadí byl solidní nápad. Nápad s reportérkou a kabelkou je dosti o hovně. Snad seriálu příští díl obnoví reputaci. Zatím nejslabší část. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I já zaznamenal postupné zkracování stopáže a nejsem z toho zrovna moc nadšený. Sice už tento čtvrtý díl nemá takovou šťávu jako ty první dva, ale pořád se drží alespoň ve snesitelném průměru a divák se u toho stále zasměje. Sice už to nejsou takové „vypalovačky“ jako v ostatních dílech, ale Lavi i tady vypotí pár trefných hlášek. Nejvíc tady ale zazářil Prachař…Parodie na Limberského povedená, stejně jako honička s fízlama… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zjistil jsem, že mě tak trochu štve, když jsou titulky skoro delší, než celá epizoda. Vyprávění o prohýřené noci mě každopádně bavilo a Lavi je stejně bystrý jako tento dubový stůl ( "Pane kapitáne, někdo klepe."). Jardovi jsem to jeho zoufalství v závěru neměl problém věřit. "Kontakt tam byl!" // "Byla jsem tam včera celou dobu s tebou, ty debile!" ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4/10. No tak zatím nejhorší epizoda tohoto seriálu. Příběh je docela ok, postavy jsou docela nesympatické, hudba je špatná, lokace jsou docela zajímavé a kamera filmu je docela ok. ()

Reklama

Reklama