Reklama

Reklama

Recenze (26)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu velká škoda, že Prachař odešel. Lavi je bez něj poloviční stejně jako celý seriál. Přestože mám Noska coby herce docela rád, tak tady mi moc nesedí. Každopádně tento díl není vůbec taková katastrofa, jak ho někteří popisují. Pořád se tu najde dost vtipných momentů, kterým se dá zasmát. I mě potěšila přítomnost burana Řepky – který patřil k tomu nejlepšímu, co tu bylo k vidění. Takže já to prostě zatím pořád vidím na ten průměr. Jen je škoda, že Vyšehrad měl ze startu našlápnuto stát se opravdu skvělým recesním miniseriálem, ale postupně se z něj stává jen další klasický průměr… ()

Mata04 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím epizody jsem se podíval sem, abych měl nějakou tu představu, no a možná jsem udělal dobře, protože jsem od toho opravdu nečekal vůbec nic.. Navíc ta změna manažera, no nejspíš to bude katastrofa.. A zas taková nebyla, naopak mě to docela mile překvapilo, bylo dost vtipnejch momentů, Řepka skvělej, nakonec ani ten manažer tak katastrofální nebyl.. Takže proč ne? Dávám 4 hvězdy a jen doufám, že příště budeme méně čekat. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reputáciu Lavimu sa snažia zachrániť jeho priatelia tým, že bude propagovať zbierku pre pacientov v jednej z nemocníc. To by ale nebol on, aby aj túto akciu nevzal za nesprávny koniec...ako incidenty počas autogramiády či pri benefičnom zápase s deťmi boli celkom vydarené, nemyslím si že to bolo až tak zlé aby to nemalo nad 60%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší odmlce se konečně přiřítila další lavina. Tentokrát se Lavi snaží napravit si reputaci u širší veřejnosti. Já nemohu souhlasit se zdejší uživatelskou širokou veřejností. Já jsem tady za experta, který rozumí nejlépe filmům a seriálům a podle mých měřítek nebyl tento díl v žádném ohledu slabší než díly předešlé. Měl vynikající údernou myšlenku, pár skvělých hlášek, kvalitní rozuzlení, a dokonce se ukázal i Řepák. Lepší tři kousky. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nazdar Řepo, ty vole, díky za tip s tou kasou!“ Ztroskotanec Lavi se snaží napravit reputaci u širší veřejnosti. To, že je Vyšehrad obestřen četnými výstupy fotbalových i jiných celebrit, víme, tentokrát přišel na řadu samotný rebel Řepka. Místo Prachaře nastupuje Jaromír Nosek, jen je mu místy hůř rozumět. Oba ztvárňují Laviho agenta Jardu, Prachař před plastickou operací, Nosek po ní. Postupně ale chtě nechtě narážíme na to, že pokud nepůjdeme „hlouběji“ a s dílčími pointami, fungovat už to nebude. ()

Zajímavosti (1)

  • Epizoda je inspirována kauzou odchodu fotbalisty Tomáše Řepky ze Sparty Praha, při kterém údajně ukradl klubovou kasu s příspěvky od hráčů. Sám Tomáš Řepka si zde střihl povedené cameo. (NiWi)

Reklama

Reklama