Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Luk Skywalker k tomuto seriálu (11)

Vyšehrad (2016) 

Velice přesná satira českého fotbalu nebo spíš její realita. Sympatické je, že epizodní role dostali opravdoví fotbalisté (celkem se divím, že to přijali, když je seriál ukazuje v nelichotivém světle) a navíc odkazuje na kauzy českého fotbalu. Seriál mě opravdu baví a vzhledem k délce jednotlivých dílů nejsou žádné odbočky a jede se přímo na branku. Další díly bych uvítal, ale seriál jako parodie reality svůj účel splnil a naplnil. ()

Rovina (2016) (E01) 

První díl je naprostá bomba, už první hláška Laviho stojí za to: "Já nic neplatil a ta částka taky nesouhlasí". Dále skvělý Prachař v roli Lavického agenta. ()

Zápisné (2016) (E02) 

Super hlášky o Rosovi, kováky, něco mrdatelnějšího :-). ()

Roman (2016) (E03) 

Roman Bednář jako dealer drog, to je opravdu dobrý vtip a že do toho šel. A Štáfek je ve své roli naprosto skvělý a normálně mu to věřím. ()

Kabelka (2016) (E04) 

Odkaz na Limberského (i když povedený video vzkaz měl v prvním díle) a kontakt od koše uzavírá kvarteto nejlepších dílů této minisérie. ()

Škodovka (2017) (E05) 

Slabý díl a poslední pro Prachaře v roli Laviho agenta. ()

Charita (2017) (E06) 

Lavi je profesionál každým coulem a Řepka to ještě vylepšil :-). Nosek poprvé na scéně, ale Prachař to není, no aspoň to vysvětlili, proč vyměnili herce. ()

Máma (2017) (E07) 

Myšlenka dílu je dobrá, ale dala se využít lépe než jen jako vzplanutí mezi trenérem a Lavického mámou. ()

Beďar (2017) (E08) 

Už to vypadá na první zápas a zase nic, no jo, život profesionálního fotbalisty je opravdu těžký. ()

Zázemí (2017) (E09) 

Nosek je konečně výrazný, ale Prachař to prostě není. Nápad s jeho sestrou je dobrý a Laviho chvilkové zhroucení taky :-). ()

Zápas (2017) (E10) 

Poslední díl ukazuje na úplatky ve fotbale, nu což, ale nakonec se Lavi ukáže jako kvalitní hráč. ()

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama