Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Hepy13 k tomuto seriálu (1)

Vyšehrad (2016) 

"Na Vyšehrad ti z vysoka seru vole!" Řezal jsem se smíchy jako už dlouho ne. Jakub Štáfek v roli přeplacených, začínajících fotbalových hvězd, kterým záleží hlavně na tom jakou komedii mají na hlavě, kolik peněz na účtě, a na počtu slečen v posteli. Pobaví i Jakub Prachař jako jeho manažer, kterej umí zařídít ledacos, jen s Lavym si neví rady. Zajímavý je, že někdo dokáže do desetiminutové stopáže vsunout více vtipu než jiný do hodiny a půl dlouheho filmu. např.Vánoční Kameňák. Jako ty narážky na všechny možný kauzy českýho fotbalu nemaj chybu. viz. Vlastní kolekce Váchy, Bednář s drogama, na kroucení volantem toho vypatlance Limberskýho, na Ujfalušiho a jeho legendární větu "Já jsem na baru nic neplatil. A ta částka absolutně nesouhlasí" a spoustu dalších. P.S. - Úvodní píseň neuvěřitelně chytlavá. ()

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama