Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Jara.Cimrman.jr k tomuto seriálu (11)

Vyšehrad (2016) 

"Laviii, řítí se jak lavina, Laviii, genius i dylina." Fotbal to jsou hlavně nagelovaný vlasy, přes který nepronikají žádný zbytečný informace do mozku, pořádná kalba, Camarro, soulože a vlastní značka spodního prádla. Vždycky to tak nebylo, ale doba se mění. Kvalita kopání do míče už není tak důležitá a ve všem ostatním je prochlastanej talent Lavi světová špička. Mě zkrátka tato fotbalová parodie baví a s ústředním idiotem nechci být spojován, focen a ani přichycen při souloži s Barcou nebo Realem. ()

Rovina (2016) (E01) 

"To jsou masérky, né? Jak mě bolí to koleno." Přestup rebela Laviho ze Sparty do Slavoje Vyšehrad je vynikající, neboť Laviho demence má takřka reprezentační rozměry. Já mu tu jeho tupou nagelovanou hlavu fakt nezávidím, ale "prcat Barcu i Real" má v Laviho provedení opravdu koule. A taky oceňuju, že by odmítl hrát za Real Valladolid Club de Fútbol S.A.D., protože to se fakt s Vyšehradem nedá srovnat. ()

Zápisné (2016) (E02) 

"Mě vyhoděj ze Sparty, vole, aby udělali, místo, vole pro Rosu?" Tak to je drzost, pro pana Skleněnýho. Nicméně Laviho vstup mezi vyšehradská "kopyta" byl naprosto suverénní, "kolegiální" a pohrdavý. Jen tak dál, frajere. ()

Roman (2016) (E03) 

"Jestli zejtra neuděláš ty testy, tak tě musíme dát do béčka." Tak Vyšehrad má i béčko, to je překvapení. A na tréninku je Lavi fakt za blbce, což je taky celkem fajn. Ovšem lajnový doping od Bedýnky je vynikající a machrující Lavi na testech taky nemá chybu. On se snad v tom áčku udrží a z něj už je snadná cesta do LaLigy. Jen aby to nebyl ten prokletý Valladolid. ()

Kabelka (2016) (E04) 

"Co už vůbec nemůžu pochopit, je to, že ty, mistr světa amoleta, kterýmu je to v Čechách malý a vidí se přinejmenším v Barce, nejseš schopnej utýct dvěma policajtům v bagančatech." Lavi by si je povodil, ale ten kontakt od toho koše tam byl. Já to viděl, to se mělo pískat. Ještěže kromě policie a novinářů nikdo tu bouračku v opilosti neviděl. To byla fakt klika a Lavi je opravdu dement. Dělá mi radost. ()

Škodovka (2017) (E05) 

"Má Jarolím moje číslo?" Uznávám, že není jednoduché vysvětlit dylině Lavimu, že ze 3. ligy do repre je cesta dlouhá. Ovšem skutečnost, že reprezentanti doma nechávají své modelky, rozhodně stojí za zamyšlení. Jen aby mi v cestě do postele nestáli ti, na které se v nominaci zapomnělo. Jinak bylo tohle Laviho dobrodružství jen taková krátká jednohubka, ve které mě potěšili Rajnoch se Sňozíkem tím, že mi poodhalili, o co vlastně ve vrcholovém fotbale dneska jde. ()

Charita (2017) (E06) 

"Mladík Lavimu řekl, že je kokot a on mu dokázal, že to je pravda." Kokot? V tangáčích od Versaceho? To k sobě nějak nejde. Vždyť má rád tu ontologii a na autogramiádě, s vozíčkářem či na exhibici se chová naprosto profesionálně. A mě to pořád baví, i když po takové době čekání na další díl jsem si určitě zasloužil lepší zábavu. ()

Máma (2017) (E07) 

"Nahusti mě jako balón, ty můj Mourinho." Nasadit mámu na primadonu byl dobrý nápad, večerka bez porna byla vynikající, píšťala v prdeli mě celkem zaujala a ta slečna, teda kurva, vlastně spíš studentka třetí lékařské Univerzity Karlovy, taky měla něco do sebe. Jenže maminčák Lavi mě vůbec nebavil a autoritářský, rozhodný a mužný trenér Žloutek to zazdil úplně. ()

Beďar (2017) (E08) 

"Jestli bude jalovej, vyndám ho a dám tam dorostence. Klidně ve dvacátý minutě." Tedy mě kdyby na zápas perfektně připravil holič, vyzážistka a štětka, tak bych po hřišti jezdil na kolobrndě a věšel bych fíka za fíkem. Jenže Laviho problém je někde na hranici života a smrti, takže já mu rozumím a tentokrát jsem mu trošku zazáviděl ten individuál. A taky rozhovor s agentem sál za to, takže za mě je tohle celkem v pohodě. ()

Zázemí (2017) (E09) 

"Jak často si teda můžu teďka kupovat děvky, když mám ten vážnej vztah?" Lavi je pořád "chytrej" kluk, zlaťák se smyslem pro týmového ducha, ale taky "peroxidový hovno", který píchá všechno, co vrhá stín. Já si nemůžu pomoct, protože mě to prostě baví, ale to asi nemůže pochopit někdo, kdo nikdy po ránu neobjevil ve své vaně svázanou ukrajinskou uklízečku. ()

Zápas (2017) (E10) 

"Já se nechci dožít doby, kdy budu chodit na fotbal, aniž bych věděl, jak to dopadne." Já taky ne, protože mám rád svoje jistoty. Takže 0:0? OK. Všichni za Peltu, protože ten fotbal se sám neudělá. Mě to tedy bavilo a zejména vtípek se dvěma Zelenky byl naprosto vynikající. ()

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama